top of page

#WhatsNext? - Juni

Updated: Jun 5, 2019

Yes, daar zijn we weer met een nieuwe #WhatsNext voor de maand juni. De afgelopen weken hebben wij enthousiaste reacties mogen ontvangen van onze community over de evenementen uit de vorige #WhatsNext blog. We raden jullie dan ook zeker aan om ook één (of meerdere) van de onderstaande workshops, talks of events te checken!.


Geschreven door Tim de Lijn & Tony Roodenburg Boakye

WeMakeThe.City (17-23 Juni) is een van de events die je wat ons betreft niet mag missen!

We trappen af met wat alweer de seizoensafsluiter is van dit RA*W University jaar. Op 6 juni organiseren ze in samenwerking met Virtue (het creatieve bureau van VICE) een interactieve avond. Hierin zal Virtue, door in dialoog te gaan met de deelnemers, een inkijkje geeft in hun denkwijze en het werk dat ze creëren. Super tof, want in plaats van te luisteren naar een goed verhaal word je nu uitgedaagd om ècht in gesprek te gaan met de partij waar je te gast bent.

Tickets zijn te bestellen via het Facebook event voor slechts €5,00.


Deze maand starten we zelf met een serie vrijdag-middagborrels genaamd Phatfriday. Tijdens Phatfriday faciliteren we meet-ups tussen onze community en professionals/ partijen waarvan wij vinden dat ze smaakmakers zijn binnen de creatieve industrie. Onder het genot van een lekker drankje delen deze pro's hun verhaal en gaan ze in gesprek met een ieder die hier nieuwsgierig naar is. Ideaal dus om op een laagdrempelige manier in contact te komen met inspirerende professionals uit jouw toekomstige werkveld..


Het beste van alles? Het is helemaal gratis!Meer info en de manier om te RSVP'en vind je hier.


Club Talks is een talkshow en samenkomst avond van en voor creatief Nederland. Elke aflevering bestaat uit een uitgebreid interview met gepassioneerde sprekers , een vernieuwende live-act en een dosis humor. Vrijdag 7 juni schiet Club Talks nieuwe opnames in WORM Rotterdam met deze keer als gasten Mich Simon (Theatermaker en oprichter van Get Loose festival) en Wesley Dos Santos (Creatief ondernemer). Toegang is gratis en de avond duurt van 18:30 tot 22:00. Check het Facebook evenement voor meer informatie.

Tijdens deze creative meet-up delen verschillende soorten brand designers hun visie op branding. Veel beginnend ondernemers denken namelijk wel na over de look van hun merk, maar heb je wel eens nagedacht over hoe je merk moet ruiken, smaken, voelen en klinken?


Branding zal gedurende deze sessie met behulp van de meest uiteenlopende experts vanuit verschillende perspectieven bekeken. Er zal een geluidsontwerper, een smaakexpert en een geur ontwerper langskomen om jouw kijk op branding volledig te laten veranderen!


Tickets om deze Creative Meet-up in Spaces Amsterdam bij te wonen zijn hier te koop.


WeMakeThe City is een stads-breed evenement dat dit jaar voor de tweede keer in Amsterdam zal worden georganiseerd. Tijdens het festival zijn er gedurende de gehele week overal toffe talks, exposities en (netwerk) events te bezoeken. Dit jaar staat hierin de vraag: 'Hoe maken we steden van, voor en door iedereen?' centraal. Wat ons betreft een uitgelezen kans om veel te leren, geïnspireerd te raken en veel nieuwe mensen te leren kennen.


Het volledige programma en de tickets zijn op de website terug te vinden.


Ook deze maand organiseren we weer een ZZP Bootcamp. Dit keer strijken we echter gewoon weer neer in het vertrouwde TSHCollab - Amsterdam City.


We zullen je deze avond op de hoogte brengen van alle essentiële zaken op het gebied van je KVK inschrijving, financiën en alles wat je moet weten over zowel je juridische als verzekeringen zaken. Na deze avond kun je er als freelancer of ondernemer zeker van zijn dat je alle ins en outs kent.


De afgelopen edities waren allemaal uitverkocht maar voor deze zijn er nog kaartjes te bemachtigen. Tickets voor de 27 juni editie kun je hier bemachtigen!


Oh en last but not least nog een vreemde eend in de bijt..


Nou ja, niet qua thema maar wel qua prijskaartje. Hier later meer over.


Aanstaande vrijdag organiseert The School Of Life een super interessante masterclass over creativiteit. Er zijn tegenwoordig heel veel factoren die ons als mens belemmeren om onze creativiteit volledig te benutten, terwijl dit juist ontzettend belangrijk is. Tijdens deze masterclass ga je samen met Frits Phillips van The School Of Life aan de slag om je creativiteit te ontwikkelen en de belemmeringen te overwinnen. Daarbij leer je verschillende oefeningen en methoden die je makkelijk mee naar huis kunt nemen en toe kunt passen in je dagelijkse leven. Je verlegt de grenzen van je creatieve vermogen en dit gaat ongetwijfeld resulteren in een gevoel van bevrijding!


Met een ticketprijs van €95,00 is deze masterclass duurder dan de gebruikelijke events die wij met jullie delen. We wilden jullie dit event echter niet onthouden omdat we geloven dat dit event een super waardevolle investering kan zijn in je professionele ontwikkeling. Tickets zijn aan te schaffen via de website van The School Of Life.


Dat was hem alweer voor deze keer. Hopelijk komen we jullie snel tegen op een van onze eigen of de andere events. Ben jij zelf een event tegen gekomen waarvan jij denkt dat deze heel goed in bovenstaand rijtje past? Tip ons dan. Dan nemen wij hem mee in de volgende #WhatsNext!

92 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page