jointhephatcampbutton.png
PhatCamp_Logo_Beeldmerk.png

AGENCY

Phatcamp zet zich in voor de carrièreontwikkeling van de nieuwe generatie professionals. We zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om deze smaakmakers van morgen een plek te geven in het werk dat we doen en de projecten die we realiseren. We geloven heilig dat delen vermenigvuldigen is en zijn er daarom van overtuigd dat we samen met deze nieuwe generatie de industrie naar een hoger niveau kunnen tillen. We bundelen onze krachten, delen ons netwerk, onze kennis en ervaring en gaan er samen op uit om te werken, leren en creëren. Door als gepassioneerd collectief onze dromen na te jagen geloven we dat we verder kunnen komen dan iemand ooit voor mogelijk heeft gehouden. Samen zijn we Phatcamp!

We geloven dat het opdoen van de juiste werkervaring onmisbaar is in het klaarstomen van de nieuwe generatie en dat is iets waar we ons met Phatcamp Agency keihard voor maken. Door ons netwerk te delen creëren we de benodigde kansen en kan de nieuwe generatie er onder onze vleugels op uit om te werken, leren en creëren! Dit doen we bijvoorbeeld door onze community uit te zenden als event crew naar een breed scala aan festivals of middels onze freelance bemiddeling service. Naast het uitzenden van onze community hebben we in het verleden ook al verschillende grote opdrachtgever mogen ontzorgen in advies over-, en de realisatie van hun event productie. 

Contact

Email

Bezoek adres

Isolatorweg 36

Amsterdam

Phatcamp is de thuisbasis voor een nieuwe generatie event en entertainment professionals. We zijn altijd bezig om hen middels ons platform te verrijken met kennis, netwerk en werkervaring. Hierin werken we samen met verschillende partijen uit zowel het onderwijs als het werkveld. Samen reiken we de nieuwe generatie de juiste bouwstenen aan om op een bewuste manier te bouwen aan de ontwikkeling van hun professionele carrière. 

Meer info

Als je ons ergens midden in de nacht wakker mag maken dan is het wel een nieuw tof project. Als je het ons vraagt is er niks mooiers dan lekker je tanden zetten in een opdracht. Als we dat dan ook nog kunnen delen met onze bevriende professionals is het wat ons betreft helemaal feest.

brandarr.png

EVENT CREW

Phatcamp heeft in de loop der jaren een grote community van gepassioneerde en hard werkende freelance & oproep talenten om zich heen verzameld. Van artist handling crew, tot productie ondersteunend personeel en van bar toppers tot ervaren krachten die on-site het event kunnen coördineren. Onze Phatcampers zijn van alle markten thuis! Neem voor meer informatie over ons personeel en de tarieven contact op, dan kijken we graag samen maar een passende invulling van je vraag!

EVENT PRODUCTIE

Met onze ervaring, kennis en ons netwerk staan we je graag bij als partner in de ontwikkeling en realisatie van jouw event of productie. In het verleden hebben we onszelf in deze rol al meermaals bewezen als betrouwbare partner in de creatie en uitvoer van de meest      uiteenlopende evenementen producties in binnen en buitenland. In de afgelopen jaren hebben we op deze manier bijdrages geleverd aan events voor partijen als Hudons BayForbes, The Student Hotel, 777 FestivalKornuit, Hilton Hotels en Accenture.

Netwerk.png

FREELANCE

BEMIDDELING

 We zijn altijd opzoek naar manieren om onze community van talentvolle freelancers aan toffe jobs en relevante werkervaring te helpen. Inmiddels hebben we een talentvolle community van freelancers opgebouwd die uiteenloopt van producenten tot social media marketeers en van copywriters tot mediamakers. Ben je dus opzoek naar iemand die een onlangs vrij gekomen functie op tijdelijke basis kan invullen? Dan helpen wij je maar al te graag aan de juiste versterking voor jouw team!

EVENTS_WHITE-1.png
STORIES_WHITE.png

Elke dag gaan we weer op zoek naar toffe manieren om je middels onze blog te kunnen voorzien van de nodige nieuwe kennis, inzichten en weetjes over de industrie...

Onze trainingen, workshops en lezingen maar ook de "join the Phatcamp" events waar je onderdeel kan worden van ons platform...

ADVIES

Samen sta je sterker dan alleen. Daar geloven wij heilig in. Daarom adviseren we onze partners maar al te graag bij het zetten van de volgende stappen. Ben je zelf opzoek naar advies en begeleiding van je nieuwe bedrijf of project? En denk je dat we je daar bij zouden kunnen helpen? Laat het ons weten!

tassie.png

Phatcamp's

Partners

& Klanten

Agency-Square-300x300.jpeg
download.png
tumblr_static_1yfcx0okuokk4owcs0cwc8gsw.
hudson_bay_45051fc0-ae41-4c49-99c1-a2caf
DGTL.png
Marktkantine.jpg
2504-Logo-Johan-Cruijff-ArenA.jpg
LOGO_THEBESTSOCIAL.png
2fa28273-e1b9-4c1a-8407-9dbd47189aab.png
RED-BULL_STD_LOGO_BLACK_JZ-640x452.png
TFLU.png

Benieuwd naar de projecten die we voor deze partners hebben mogen realiseren? Via onderstaande knop een greep uit ons werk.

Contact

Email:

Adres:

Bedankt! Bericht verzonden.

Nassaukade 155

1053 LK

Amsterdam