top of page

Vanaf 7 juni is iedere vrijdag een Phatfriday!

Updated: Jun 4, 2019


Het is nu ongeveer tien jaar geleden dat wij, als studenten, zelf voor het eerst kennis maakten met de creatieve industrie. Een industrie waar wij op slag verliefd op raakten en waarvan we vastberaden waren om er in aan de slag te gaan. Sinds we daadwerkelijk werkzaam zijn binnen deze industrie is ons enthousiasme alleen maar groter geworden. Niet alleen door de vette projecten die we hebben mogen uitvoeren maar vooral ook omdat we er gaandeweg achter kwamen hoe groot en divers deze industrie eigenlijk is.


In de anderhalf jaar die we nu actief zijn als Phatcamp zagen we veel van jullie binnenkomen met hetzelfde enthousiasme als wij altijd hebben gehad. Juist omdat wij onszelf in jullie herkennen, kunnen we ons goed voorstellen dat het soms best moeilijk is om inzichtelijk te krijgen wat de verschillende mogelijkheden zijn binnen deze industrie. Daarnaast kunnen we ons ook voorstellen dat het soms een "mission impossible" lijkt om überhaupt in contact te komen met alle gave bedrijven die je wel al kent. Daar gaan wij iets aan doen!


Deze maand starten we met een serie vrijdag-middagborrels genaamd Phatfriday. Tijdens Phatfriday faciliteren we meet-ups tussen onze community en professionals/ partijen waarvan wij vinden dat ze smaakmakers zijn binnen de creatieve industrie. Onder het genot van een lekker drankje delen deze pro's hun verhaal en gaan ze in gesprek met een ieder die hier nieuwsgierig naar is. Ideaal dus om op een laagdrempelige manier in contact te komen met inspirerende professionals uit jouw toekomstige werkveld.


Het beste van alles? Het is helemaal gratis!


Vrijdag gaan we van start met Lucien van Geffen. Lucien is hoofd van het wereldwijde Connectors programma bij The Student Hotel. Hij vertelt ons vrijdag o.a. meer over hoe hij aan deze job is gekomen en wat deze precies inhoudt! Wat ons betreft een tof verhaal om het spits mee af te bijten.


Verdere gasten deze maand zijn Casper de Wit op 21-6 (Brand Activation Manager bij Absolut Vodka) en Sharona Wittenberg op 28-6 (Creatief Producent bij o.a. Amsterdam Open Air). Jullie zijn bij deze van harte uitgenodigd om iedere vrijdag met ons te proosten op het weekend, met onze gasten in gesprek te gaan en je te laten inspireren door hun verhalen. We starten wekelijks om 17:00, zien we je dan?


RSVP'en voor deze events doe je hier!

55 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page