top of page

Weekly Update #week 22

Weekly Update? Yes je leest het goed! Wekelijks stuiten we op super veel waardevolle content die ons inspireert, ons meer inzicht geeft in onze branche en waar wij zelf iedere dag nog heel veel van leren. Content die we graag wilden delen met jou als lezer. Daarom is er vanaf deze week de Weekly Update. Iedere week bundelen we hierin de meest waardevolle content die we zijn tegenkomen op het wereldwijde web om deze vervolgens te delen met jou. Verwacht leuke artikelen, interessante podcasts en super handige tips die jou verder gaan helpen in je ontwikkeling tot zelfbewuste professional of ondernemer binnen de creatieve industrie!


Geschreven door Tim de Lijn & Tony Roodenburg Boakye


Het valt ook niet mee allemaal..

In de podcast Vallen en Opstaan gaat host Vincent Reinders in gesprek met verschillende succesvolle Nederlandse ondernemers over het pad dat ze in hun jaren als ondernemers hebben bewandeld. Afgelopen week was Duncan Stutterheim van ID&T (Thunderdome, Mysteryland, Sensation) te gast en gaf hij een openhartige inkijk in zijn carrière. Super interessant, ook als je niet zozeer ambities hebt om "The Next Duncan Stutterheim" te worden. De podcast is op Spotify te beluisteren via deze link.


Life's a Pitch.

Op Frankwatching vonden we het artikel 5 simpele tips om je pitch ijzersterk te maken. Hierin worden een aantal belangrijke tips besproken om je pitch ijzersterk te maken. Vroeg of laat gaan er in je carrière namelijk momenten plaatsvinden waarin jij je middels een pitch anderen zult moeten overtuigen. Natuurlijk wil je er op dat moment alles aan doen om zo krachtig mogelijk over te komen, zodat dit ook daadwerkelijk lukt. Wij denken dat dit met deze 5 tips wel gaat lukken!


(Her)ken ik jou niet ergens van?

Gezichtsherkenning is iets wat we natuurlijk al een tijdje kennen van onze telefoon. Eventbranche zoomde afgelopen week in op deze technologische ontwikkeling met betrekking tot de evenementen wereld. Een ontwikkeling die in de toekomst voor zowel bezoekers als organisatoren voor verschillende soorten voordelen kan gaan zorgen. Benieuwd naar deze voordelen. Je kunt ze hier lezen.


Freelancen als een baas doe je zo!

Melissa Kravitz is freelancer en heeft voor Vice een artikel geschreven over een van de meest voorkomende problemen onder freelancers: De struggle van het efficiënt indelen van je dag. Als freelancer heb je natuurlijk alle vrijheid om je eigen tijd in te delen. Veel mensen ervaren dit als een van de grote voordelen van het freelancen. Toch kan die volledige vrijheid soms ook lastig zijn, juist omdat die baas er niet is. We geloven daarom dat de (toekomstig) freelancers onder ons veel kunnen hebben aan haar tips om productiever te zijn gedurende je werkdag!


Dus je zit op LinkedIn, (up)date je dit ook al?

Dit artikel van Frankwatching beschrijft hoe je de beste status updates schrijft op jouw LinkedIn profiel. Netwerken is ontzettend belangrijk en LinkedIn is dan ook een van de online plekken waar je dit perfect kunt doen. Houd je profiel dus up-to-date en plaats updates met dingen die jij hebt meegemaakt of die jij interessant vindt met behulp van deze checklist. Dat kan er zomaar eens voor gaan zorgen dat je een hele berg aan nieuwe zakelijke kansen of waardevolle connecties gaat opdoen. 


Tot slot lieve kijkbuis kinderen..

In onderstaande korte video vertelt ondernemer Michael Pilarczyk ons over communicatie. Een vaardigheid die de kwaliteit van je leven kan bepalen. Het maakt niet uit in welke branche je werkzaam bent of wilt zijn, op de juiste manier communiceren is van onschatbare waarde!Let op! De aankomende vier weken zullen wij je via deze weg wekelijks op de hoogte houden middels de Weekly Update. Hierna zal de Weekly Update alleen nog maar via de mail te ontvangen zijn. Lijkt het je dus leuk om jezelf wekelijks te blijven voeden met deze "food for thought" en blijf je graag op de hoogte van de andere zaken die Phatcamp doet? Schrijf je dan helemaal onder aan deze pagina in voor onze nieuwsbrief!

38 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page