top of page

Monthly Recap - November '19

Dagelijks stuiten we op super veel waardevolle content die ons inspireert, meer inzicht geeft in onze branche en waarvan wij iedere dag nog nieuwe dingen leren. Wekelijks bundelen we onze meest waardevolle bevindingen in onze Monday Mail die we vervolgens via de mail delen met onze community.


In onze Monthly Recap, die we via deze weg met jullie delen, zetten we een aantal van de highlights van de afgelopen maand voor je op een rijtje. Verwacht leuke artikelen, interessante podcasts en super handige tips die jou verder gaan helpen in je ontwikkeling tot zelfbewuste professional of ondernemer binnen de creatieve industrie!

Geschreven door Lútsen Vegter & Tony Roodenburg Boakye

Artikel: BEHIND THE SCENE: Productie en Artist coördinator Sascha Riezebeek

We trappen onze terugblik af met een super interessant artikel van Jäger Music! Vaak zijn namelijk vooral de artiesten, oprichters en programmeurs aan het woord als onze scene wordt belicht. Meestal gaat het dan over hun artistieke keuzes, het samenstellen van een line-up, het runnen van een succesvol festival of het bespelen van het publiek. Maar er zijn nog veel meer interessante verhalen te vinden achter de schermen van de entertainment industrie.

In het volgende artikel gaat Jäger Music in gesprek met Productie- en Artist Coördinator Sascha Riezebeek. Sascha werkt gedurende de zomer door op de meest uiteenlopende festivals en gaat in dit super toffe interview verder in op de bomvolle agenda die ze gedurende de zomer heeft. Het volledige artikel kun je checken door op deze link te klikken!


Podcast: From Passion to Profession

We blijven nog even in de "Jäger" sferen. Afgelopen maand hadden we namelijk Youri van der Horst te gast in onze podcast serie "From Passion To Profession". Youri is jr. Brand Manager bij Jägermeister en heeft in deze rol bijgedragen aan een hele hoop toffe projecten en initiatieven die Jägermeister in de afgelopen jaren transformeerden van een simpel après-ski shotje in een super hip merk. Inmiddels is Jägermeister niet meer weg te denken uit het nachtleven, gingen ze toffe collabs aan met verschillende grote organisaties en artiesten en is Jägermeister het favoriete drankje van menig van jouw favoriete artiesten.

Benieuwd welke rol Youri speelde in deze transformatie, hoe hij ooit bij "Jäger" terecht kwam en hoe hij dankzij dit werk inmiddels boezemvrienden is met Gerard Joling? Luister dan hier deze aflevering terug!


Boek: 12 rules for life

In het boek ’12 Rules for Life’ worden enkele belangrijke (en soms ook wat minder belangrijke) vragen over het leven beantwoord. Het boek beschrijft twaalf praktische principes, die je helpen een ‘meaningful life’ te leven. Psycholoog Jordan B. Peterson vertelt je bijvoorbeeld hoe je je huis het beste kunt opruimen, maar ook hoe je op de juiste manier kritiek kunt leveren op anderen of kunt groeien als mens. Kortom, super relevant en interessant!

Voor slechts €15,99 is dit boek via deze link te koop!


Artikel: 13 manieren om beter te slapen, getest door Mark Vletter (Voys)

We hebben hier al vaker verteld dat een goede nachtrust leidt tot het kunnen nemen van betere beslissingen waardoor je jezelf uiteindelijk beter gaat voelen. Sprout zocht, op basis van een jaar experimenteren en meten, uit wat een gebrek aan goede nachtrust voor gevolgen heeft op jouw dagelijkse leven. Ze geven daarnaast tips over o.a. alcoholgebruik, cafeïne en de ideale slaaptemperatuur. Mocht je de laatste tijd dus wat slechter slapen, dan hebben we hier de ultieme life-hack voor je gevonden!


Artikel: Zo plan je een drukke dag (en zorg je dat het niet overweldigend wordt)

Je kent het vast wel: Wakker worden met een oneindige to-do-lijst in je hoofd. Al bij de gedachte eraan schiet je in de stress en vraag je jezelf af hoe je het lijstje in hemelsnaam gaat afkrijgen vandaag? Om maar helemaal niet na te denken over de consequenties als het je niet lukt.. 

Het probleem is dat je vaak alleen maar kostbare tijd verliest door je zorgen te maken over de drukke dag die je tegemoet gaat.

Het is natuurlijk niet heel gek dat het je bij een oneindig lijkende lijst aan to-do's soms allemaal te veel wordt. Maar hoe los je dit het beste op? Neuroloog Deb Knobelman geeft in dit artikel van WorkJuice een aantal tips om je drukke dag zó te plannen dat je er niet aan onder door gaat. Zo rock je die to-do-list, hoe eindeloos deze ook lijkt!


Artikel: #WhatsNexts? - December

Tot slot hebben we aan het begin van deze nieuwe maand ook weer een nieuwe editie van #WhatsNext voor je klaar staan.

Ook in december zijn er namelijk nog genoeg mogelijkheden om je netwerk uit te breiden en nieuwe kennis op te doen. We hebben weer ons best gedaan om de leukste evenementen er voor jullie uit te pikken. Dus ga er even rustig voor zitten en geniet van de nieuwe #WhatsNext!


--


Dit was de Monthly Recap alweer voor deze keer! Smaakt dit lijstje met tips naar meer? Meld je dan onderaan deze pagina aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief die boordevol staat met de nieuwste stukken content die je wat ons betreft absoluut niet mag missen!

36 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page