top of page

ZZP bootcamp incoming!

Eindelijk mogen we naar buiten met ons nieuwste project!


In de afgelopen jaren hebben steeds meer Nederlanders de keuze gemaakt om zich freelance in te zetten voor verschillende opdrachtgevers. In onze branche is dit natuurlijk niet anders en wij zien om ons heen dan ook steeds meer mensen de keuze maken om als freelancer aan de slag te gaan. Het is natuurlijk gaaf om te zien dat er steeds meer mensen zijn die de stap durven te zetten om op eigen benen te staan, hun dromen na te jagen en als zelfstandige de dingen te gaan doen die ze écht leuk vinden.


We zien om ons heen echter ook gebeuren dat veel (beginnend) freelancers en ondernemers hun focus leggen op de leuke elementen uit hun zakelijke activiteiten en daarbij soms de administratieve, juridische en financiële zaken om gezond te ondernemen uit het oog verliezen of hier weinig tot geen aandacht aan besteden. Soms omdat ze niet weten hoe dit precies werkt, hoe ze deze taken kunnen invullen of deze als onoverzichtelijk en saai ervaren. Navraag bij bevriende freelance collega’s, onze talenten en andere professionals bevestigde ons vermoeden dat ook zij vaak worstelen met vragen rondom deze eerder genoemde zaken. Wij herkennen dit hartstikke goed en omdat we het als bedrijf zo belangrijk vinden dat freelancers verantwoord en bewust ondernemen wilden wij hier iets aan doen.


Daarom organiseren we op 28 juni in samenwerking met The Student Hotel (TSH Collab) een eerste editie van onze ZZP Bootcamp. Een avondvullend programma waar we, door in gesprek te gaan met professionals, tools willen bieden aan de deelnemers van deze bootcamp! Voor deze editie hebben we bevriende experts van Jortt, Flawless Legal Agency en No Risk uitgenodigd om te komen vertellen welke stappen je moet ondernemen om grip te krijgen op deze onmisbare zaken zodat je hierna zorgen vrij bezig kunt zijn met hetgeen wat je het liefst doet. Het is namelijk allemaal echt niet zo moeilijk als vaak wordt gedacht, je moet alleen wel even weten hoe het precies werkt.


Door in deze interactieve sessie samen met de experts en jullie als deelnemers te sparren met de aangereikte tools zorgen we ervoor dat je achteraf niet alleen duidelijk voor ogen hebt hoe je van je passie je werk kunt maken maar ook antwoord hebt op de vraag hoe je werk daadwerkelijk je passie blijft!


Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom de ZZP Bootcamp van 28 juni kan hier.


Tickets scoren? Dat doe je hier!

95 views0 comments

Comments


bottom of page