top of page

Wij zijn Phatcamp!


Het heeft even geduurd maar daar zijn we dan eindelijk!

Phatcamp is er voor eenieder die een stap wilt zetten naar of binnen de culturele en creatieve industrie. Dat betekend dat we zelf en in samenwerking met onze partners uit het werkveld en onderwijs gaan werken aan toffe initiatieven voor de nieuwe generatie.

Middels deze ‘stories’ gaan wij proberen om jullie een uniek kijkje achter de schermen te geven van de industrie waar we ons in begeven, bij onze partners, en natuurlijk bij onze freelancers.


Photo Credits: Tim Buiting

Guiding A New Generation (GANG)


Daarnaast streven we er met onze initiatieven en dit platform naar om, door uit ons eigen netwerk te putten, de nieuwe generatie zoveel mogelijk tools en informatie mee te geven over hoe ze de juiste stappen kunnen zetten in hun professionele ontwikkeling.

Met z’n allen weten we en kunnen we een hoop en die kennis delen we maar al te graag om met z’n allen te groeien. Daarom werken volgens het GANG principe en stellen we onze community dus graag voor aan onze partners, experts en ervaringsdeskundigen om zo een positieve impact te kunnen hebben op de reis naar het worden van de beste professionele versie van jezelf.


Over ons

Wij zijn Timo, Luuk en Tony. Drie vrienden die elkaar hebben ontmoet tijdens onze studies in Breda. Grappig om te zien dat wat begon als een vriendengroep die samen feestjes gaf in een plaatselijk studentencafé, via vele omzwervingen heeft geresulteerd in Phatcamp.

In de afgelopen jaren hebben we zowel samen als los van elkaar een hele hoop ervaring op mogen doen bij verschillende werk- en opdrachtgevers binnen de industrie.


Nu hebben we onze handen in een geslagen voor ons nieuwste project Phatcamp. Om zo de professionele thuisbasis te worden die we zelf tijdens onze studie heel erg hebben gemist.


Verwacht trainingen, seminars, blogs, toffe opdrachten en heel veel andere toffe initiatieven om jullie, de generatie na ons te helpen bij het ontwikkelen van jullie carrière binnen de industrie die wij zelf zo tof vinden!

Mocht je vragen hebben of op een bepaalde manier willen bijdragen aarzel dan niet en neem gewoon contact met ons op. Wie weet wat we samen kunnen creëren!

226 views0 comments

Comments


bottom of page