top of page

#WhatsNext? - September

Updated: Sep 8, 2019

De tijd vliegt echt als je het naar je zin hebt! Inmiddels is September namelijk alweer een week oud. We kunnen zo zachtjes aan wel stellen dat de zomervakantie toch echt ten einde is gekomen en dat de tijd van werken en studeren weer is aangebroken. Iets waar wij als Phatcamp totaal niet rouwig om zijn aangezien er nu dus weer een nieuw seizoen boordevol super interessante workshops, netwerk events en andere soort kennis meet-ups is aangebroken! We hebben de leukste van deze maand even voor je op een rijtje gezet. Wie zien we waar?Dames die spelen met de gedachte om te gaan ondernemen opgelet! Dinsdag 17 september organiseert het Women Entrepreneur College een masterclass waarin drie jonge vrouwelijke ondernemers hun verhaal, tips en valkuilen met je delen. Na het college kun je netwerken tijdens de borrel en andere jonge, ondernemende vrouwen ontmoeten. Laat je inspireren en motiveren en kom erachter of ondernemen ook iets voor jou is! Er zijn slechts 50 tickets beschikbaar en ze kosten slechts een tientje. Zorg dus dat je er snel bij bent!


De Afterhours zijn in het leven geroepen voor iedereen die super geïnteresseerd is in de evenementen industrie. In deze serie events bezoeken we de kantoren van verschillende grote festivalorganisaties en krijg je een kijkje achter de schermen van verschillende gave locaties. Tijdens deze bezoekjes vertelt het team achter de de organisatie meer over hoe het er achter de schermen aan toe gaat, horen we de verhalen achter hun grootste successen en vertellen ze over de verschillende uitdagingen waar ze voor hebben gestaan.


Op 19 september zijn we te gast in één van de meest iconische nachtclubs van Amsterdam: De Marktkantine. Tijdens deze editie leer je meer over het reilen en zeilen van deze club en kom je op plekken die normaal gesproken verborgen blijven voor het grote publiek. Wil jij hier bij zijn? Dan kun je nu jouw spot claimen via de daarvoor bestemde ticketlink.


Phatfriday is Phatcamp's vrijdagmiddag meet-up met professionals/ partijen waarvan wij vinden dat ze smaakmakers zijn binnen de creatieve industrie en JIJ ze dus moet ontmoeten. Onder het genot van een lekker drankje delen deze pro's hun verhaal en gaan ze in gesprek met een ieder die hier nieuwsgierig naar is. Ideaal dus om op een laagdrempelige manier in contact te komen met inspirerende professionals uit jouw toekomstige werkveld.


Na een korte zomerstop gaan we door met een gloednieuwe editie waarin het thema duurzaamheid op festivals centraal zal staan. Op 20 september hebben we verschillende experts uitgenodigd om hun licht te laten schijnen op dit onderwerp en te vertellen wat hun persoonlijke motief is om bij te dragen aan een verduurzaamd festival landschap. RSVP'en kan via deze link.


De mensen die na afloop van de Phatfriday opzoek zijn naar nog meer inspiratie zijn aan het juiste adres bij onze "buren" van het DeLaMar Theater. In samenwerking met Sprout organiseren ze vanaf 20:30 namelijk het Business on Stage event. Tijdens deze avond krijg je als bezoeker de kans om vragen te stellen aan een doorgewinterde en spraakmakende ondernemer. Op vrijdag 20 september is het de beurt aan Jose Woldering, de oprichtster van The Media Nanny. The Media Nanny is het PR bureau van onder andere Martin Garrix, Joris Voorn en David Guetta. In een informele setting vertelt ze over haar hoogtepunten, maar ook over het verwerken van dieptepunten. Een avondje inspiratie van het hoogste niveau dus! (Tickets)


Je eerste stappen aan het zetten in de wereld van reclame? Ook dan hebben we iets super tofs voor je! Op 20 en 21 september organiseert RA*W in samenwerking met Amnesty International een lab waar bij je aan de slag gaat met een communicatie-uitdaging van de Eerlijke Geldwijzer. Tijdens dit lab bedenk je met vakgenoten vanuit verschillende disciplines en achtergronden in een korte tijd concepten die echte uitdagingen van de Amnesty International oplossen. Met behulp van verschillende idee-technieken en reviews door creatief directeuren, schud je in korte tijd concepten uit de spreekwoordelijke mouw, die je direct aan de klant mag presenteren! Klik hier om je aan te melden.


De ZZP Bootcamp is hèt evenement voor de (startende) ZZP’er. In één avond behandelen we de basics op het gebied van zowel je KVK-inschrijving als de daaropvolgende financiële, juridische en verzekeringszaken. Aan de hand van een aantal vaak voorkomende praktijkvoorbeelden vinken we zo samen de ultieme checklist voor de startende freelance ondernemer af! De ticketprijs voor de vroege beslisser bedraagt €10,- en de kaarten zijn vanaf nu aan te schaffen!


Op 26 september organiseren onze vriendinnen van Qommunity de Q3 borrel om dit afgelopen kwartaal af te sluiten. Ditmaal strijken ze hiervoor neer in TSH Collab Amsterdam - City en is thema "Impact maken". Te gast zijn o.a. Dennis Karpes (oprichter van grote projecten Just Diggit en Dance4Life) en spreekster Nadine Ridder.


Tickets gaan super hard (er zijn alleen nog late tickets beschikbaar) dus haast je snel naar hun site!


Op zondag 29 september organiseren de Goaldiggers club en The Student Hotel Amsterdam City de Personal Branding Session. Deze middag worden er een aantal masterclasses georganiseerd waarmee je jouw zichtbaarheid een flinke boost kunt geven en werkt aan jouw personal branding. Voor de gelegenheid zullen verschillende experts tijd vrij maken om in te gaan op zaken als: jouw verhaal, spreken met impact en hoe je jezelf het best in de picture zet. Meer info en kaarten vind je hier!


--


Dat was hem alweer voor deze keer! Hopelijk komen we jullie snel tegen op een van onze eigen of de andere events. Ben jij zelf een event tegengekomen waarvan jij denkt dat deze heel goed in bovenstaand rijtje past? Tip ons dan. Dan nemen wij hem mee in de volgende #WhatsNext!


35 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page