top of page

#WhatsNext? - Oktober

We vroegen onze nieuwe tijdelijke collega Lútsen om op onderzoek uit te gaan en te checken wat in oktober de events zijn die je absoluut niet mag missen. Uiteraard kon hij niet heen om een aantal gave events die tijdens ADE worden georganiseerd. Ook buiten ADE valt er echter nog meer dan genoeg te beleven op het gebied van het opdoen van relevante kennis en netwerk.. Lútsen vertelt je er in deze nieuwe #Whatsnext meer over!


Geschreven door Lutsen Vegter:


ADNIGHT 2019 - 4 oktober (Amsterdam)

ADNIGHT is dé nacht voor de creatieve industrie van Amsterdam. Tijdens het event openen meer dan 50 Amsterdamse creatieve bureaus één avond lang hun deuren voor studenten, marketeers en creatieven uit het hele land! Gedurende ADNIGHT bieden ze je, middels verschillende talks, workshops en activiteiten, de kans om een avond lang sfeer te komen proeven. Hierna zal ADNIGHT worden afgesloten met een knallende afterparty in de Amsterdamse poptempel Paradiso. Tickets en meer info over het volledige programma zijn hier te vinden.


The Amsterdam Marketing Event - 9 oktober ( The Student Hotel - Amsterdam City)

Op woensdag 9 oktober organiseert the Marketing Association Amsterdam (MAA) in samenwerking met The Student Hotel, The Amsterdam Marketing Event met als thema Innovation Generation!


The Amsterdam Marketing Event is veelzijdig en dagvullend programma waarbij je heel veel kunt opsteken over de wondere wereld van marketing. Zo zijn er verschillende bedrijven die hun visie op marketing en de daarbij horende strategie met je delen, kun je deelnemen aan een aantal interactieve workshop en is er de mogelijkheid om een foto te laten maken voor op je Linkedin profiel. Je kunt daarnaast ook nog je cv laten checken door verschillende experts. Uiteraard wordt de dag afgesloten met een reuze gezellige (netwerk) borrel. Kortom, een tof evenement als jij meer wilt leren over marketing. Ticket zijn aan te schaffen via de website van MAA!


ADE University 2019 - 16 t/m 18 oktober (Generator Hostel Amsterdam) Is het jouw droom om door te breken in de dance industrie? Dan is dit evenement van ADE echt iets voor jou! Van woensdag 16 oktober tot en met vrijdag 18 oktober organiseren zij een programma voor studenten die de ambitie hebben om later als professional aan de slag te gaan binnen de dance industrie. Het driedaagse programma bestaat uit verschillende interactieve discussies, workshops, netwerksessies en Q&A’s met verschillende mensen uit het werkveld.

Aangezien ADE University jaarlijks een van de meest populaire events van de gehele conferentie. is, raden we je aan niet te lang te aarzelen en nu het nog kan een ticket aan te schaffen (€20,- per dag) voor de aankomende editie!


Fuckup Nights Amsterdam (#20) x Spaces: ADE special - 16 oktober (Spaces, Amsterdam)

Na dag 1 van ADE University kun je gelijk door naar Fuckup Nights! Iedere editie van Fuckup Nights worden er een aantal professionals uitgenodigd om te vertellen over hun grootste professionele blunders. De volgende editie staat gepland tijdens ADE en het zal je dan ook niet verbazen dat gedurende deze editie de dance industrie centraal zal staan. Juist de fouten van anderen kunnen jou helpen om soortgelijke fouten in jouw eigen carrière te voorkomen. Daarnaast kan het super leuk en inspirerend zijn om te horen op welke manier er werd omgegaan met de gemaakte fouten. Fouten maken is namelijk helemaal niet erg, als je er maar van leert! Tickets zijn direct in het Facebook event te bemachtigen voor maar €7,50!


Merwede Inspiration Tour | Hoe (over)leeft de millennial? - 17 oktober ( Kanaal30, Utrecht)

Ook buiten Amsterdam valt er in de derde week van oktober genoeg te beleven. Op donderdag 17 oktober organiseren Merwede en Jonge Honden namelijk de Merwede Inspiration Tour. Tijdens dit event staat de vraag "(Hoe over)leeft de millenial" centraal!

Gedurende de avond kun je luisteren naar verschillende talks die deze vraag beantwoorden.


Super interessant omdat deze vraag wordt beantwoord vanuit het perspectief van een omgevingspsycholoog, een stress expert en een millennial expert. Dit zal je ongetwijfeld een hoop nieuwe inzichten opleveren. En het beste van alles? Het is helemaal gratis! Zorg wel dat je hier even jouw spot claimt, anders vis je namelijk alsnog achter het net.


Holy Sh*t Show - 24 oktober (The Student Hotel - Amsterdam City)

Op donderdag 24 oktober organiseren 3310 & Vitamine Z, de Holy Sh*t Show voor iedereen die nog niet precies een helder toekomstdoel voor ogen heeft. Misschien herken je het gevoel wel dat iedereen om je heen zich ontwikkelt en jij voor je gevoel ‘’vast’’ zit, Dan is deze avond echt wat voor jou! De Holy Sh*t Show, is een interactieve show voor jong en oud waarin 3310 en Vitamine Z jou gaan helpen bij het maken van de juiste carrière keuzes. Tickets voor dit event in TSH Amsterdam City zijn hier aan te schaffen voor een bedrag van €12,50!


RA*W Career Day | The Art of Setting Your #Goals - 26 oktober (BrandDeli, Amsterdam)

Op zaterdag 26 oktober organiseert RA*W een super toffe carrière dag!


Tijdens deze Career Day | ‘The Art of Setting Your #GOALSkrijg je tips & tricks om je doelen te stellen, hoe je deze in de praktijk kunt toepassen en hoe je je omgeving zichtbaar maakt wat je doelen zijn. Aan de hand van coaches en experts krijg je verschillende talks en workshops met hands on tips om mee te nemen in je werk. En misschien gaat het wel verder dan alleen je werk..

Tickets voor dit event dat zal plaatsvinden bij BrandDeli zijn te vinden via de daarvoor bestemde ticketshop in Eventbrite!


--


Dat was 'm! Wie weet komen we je snel tegen op één van deze of onze eigen events. Nogmaals een eervolle vermelding voor onze nieuwe collega Lútsen. Dit smaakt naar meer!


Ben jij zelf een event tegengekomen waarvan jij denkt dat deze heel goed in bovenstaand rijtje past? Tip ons dan. Dan nemen wij hem mee in de volgende #WhatsNext!

49 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page