top of page

#WhatsNext? - November

De maand oktober zit er weer bijna op, ADE is weer voorbij gevlogen en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe #WhatsNext! Ook in november zijn er namelijk nog genoeg mogelijkheden om je netwerk uit te breiden en nieuwe kennis op te doen. We hebben weer ons best gedaan om de leukste evenementen er voor jullie uit te pikken. Dus ga er even rustig zitten en geniet van de nieuwe #WhatsNext?

Geschreven door Lútsen Vegter:


24Academy 2019 | (UN)Stereotyping - 5 november (Het Concertgebouw, Amsterdam)

Altijd al willen werken in de wereld van media, marketing & advertising? Dan is dit evenement van 24Academy helemaal wat je zoekt! Op dinsdag 5 november organiseert VEA in het concertgebouw namelijk een dag die volledig in het teken staat van deze 3 thema’s.


Dit jaar is het thema ‘(UN)STEREOTYPING’ waarbij er wordt gekeken naar thema’s als geslacht, ras, taal en seksualiteit. Tijdens de dag zullen er 12 verschillende masterclasses worden georganiseerd met verschillende sprekers als Jiggy Djé (Top Notch), Jerome Kuijken (De Speld) en Munise Can (VICE).


Wil je hierbij aanwezig zijn? Koop dan hier je tickets!


Open training Community Building - 8 november (De Poorten, Tilburg)

Van Amsterdam gaan we door naar Tilburg, waar op vrijdag 8 november de workshop ‘’community building’’ wordt georganiseerd door Innovatie Netwerk Jeugd en Starters4Communities. Tijdens deze interactieve workshop komen verschillende vraagstukken aan bod als "Wat is de identiteit van een community?", "Hoe richt je deze in zodat er een duurzaam model ontstaat dat gedragen wordt door alle betrokkenen?" en "welke tools kun je hier voor in zetten?". De workshop zal plaatsvinden in wijkcentrum De Poorten en duurt van 9:30 tot 13:00. Lekker op tijd dus zodat je nog wat aan je dag hebt. Bijzijn? Inschrijven kan deze link!


Social Enterprise Days 2019 - 21 november (Social Impact Factory, Utrecht)

Op donderdag 21 november slaan Starters4communities en Social Impact Factory Utrecht de handen ineen om bedrijven met elkaar te laten brainstormen over de ‘Sustainable Development Goals’. Op deze dag kijken ze samen hoe ondernemers, bedrijven en maatschappelijke organisaties hun krachten kunnen bundelen om aan een gezonde en welvarende wereld te werken.


Naast het beantwoorden van dit vraagstuk is het doel uiteraard ook dat jij na deze dag naar buiten loopt met een nieuwe lading energie, kennis, netwerk en inspiratie. Koop hier dus snel je kaartje als je onderdeel wilt zijn van deze movement!


Workshop: Living Life by Your Own Design - 23 november (Clean-tech Playground De Ceuvel, Amsterdam)

Een goede balans hebben tussen gelukkig zijn in je persoonlijke en professionele leven is heel belangrijk maar kan soms ook heel lastig zijn. Global Young Leaders organiseert op 23 november een middag om jou hierbij te helpen. Ze behandelen onder andere thema’s als mindset, het persoonlijk besluitvormingsproces en het stellen van doelen voor jezelf. Want hoe gelukkiger je bent op je werk, hoe beter je werkt!


Inschrijven doe je via de volgende link!


Phatcamp Afterhours: Friendly Fire – 25 november (Friendly Fire, Amsterdam)

Dan nu graag jullie aandacht voor een event waar we zelf heel erg blij van worden: De nieuwe Phatcamp Afterhours! Na het succes van de verschillende backstage tours deze zomer én de eerste editie van Afterhours in De Marktkantine, is het op maandag 25 november tijd voor de tweede editie van Phatcamp’s Afterhours!


Deze keer nemen we een kijkje achter de schermen bij onze vrienden van Friendly Fire. Friendly Fire organiseert verschillende festivals waaronder Strange Sounds From Beyond, Best Kept Secret Festival & Indian Summer Festival. Ook hebben zij een eigen bookings agency en organiseren zij diverse concerten in o.a. Ziggodome en Paradiso.


Het team achter Friendly Fire zal jullie deze avond meer vertellen over hoe het er bij hun op de werkvloer aan toe gaat en wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van festivals en concerten. Dit wil je natuurlijk niet missen, dus koop hier snel je ticket want ze gaan hard!


Phatcamp: ZZP Bootcamp - De basics van ondernemen – 28 november (The student Hotel)

Ben je net begonnen als ZZP’er of ben je op korte termijn van plan om als ZZP’er te gaan werken? Dan raden wij je aan donderdag 28 november naar The Student Hotel Amsterdam - City te komen! In één avond behandelen we aan de hand van een handige checklist alle aspecten die komen kijken bij het zelfstandig ondernemen. Denk hierbij aan zaken als je KVK inschrijving en je zakelijke financiële administratie. Daarnaast is er na afloop bovendien ook nog genoeg tijd om al jouw aanvullende vragen te stellen! Voor een tientje ben je er bij en tickets scoren doe je HIERRR!


The Impact & Future of Living in Bubbles (talk show) – 28 november (The Student Hotel Amsterdam - City)

Nog niet uitgeleerd op de 28e? Dan kun je gelijk door naar de 2e editie van 3310 – School for Millenials talkshow die ook in The Student Hotel Amsterdam - City zal plaatsvinden! Deze avond, genaamd ‘’The Impact & Future of Living in Bubbles’’, zal in het teken staan van de verschillende "bubbels" waar wij in leven. Het programma bestaat uit verschillende onderdelen waaronder 5 korte pitches van experts op het gebied van deze bubbels, een panel-discussie en een deep dive.Tickets zijn slechts € 12,50 en zijn hier aan te schaffen!


--


Dat was hem dan weer voor deze maand! Wie weet lopen we je nog tegen het lijf bij één van bovenstaande evenementen. Ben je nou zelf een evenement tegen gekomen waarvan je denkt: hé, deze past perfect thuis in dit rijtje, laat het ons dan weten zodat we hem kunnen meenemen in de volgende #WhatsNext? !

17 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page