top of page

#WhatsNext? - Mei (En stiekem een beetje Juni..)

De afgelopen twee maanden hebben we even de tijd genomen om onszelf te settelen in ons nieuwe kantoor in het centrum van Amsterdam. Vervolgens hebben we ongeveer twee weken geleden een momentje genomen om het kantoor goed in te wijden met onze vrienden en community. Waar we uiteraard wel even hebben nagenoten van de gezelligheid rees bij ons toch al snel de onvermijdelijke vraag.. #WhatsNext?


We vonden het daarom wel weer tijd om het internet af te struinen en te ontdekken wat de komende tijd de talks, workshops en netwerk events zijn die je absoluut niet mag missen.Pechakucha #42 - 22 mei (QO Hotel Amsterdam)

We beginnen met Pechakucha. Dit is een concept wat zijn oorsprong vind in Japan en in de 16 jaar die volgden uitgegroeide tot een wereldwijd fenomeen. Het concept is simpel: De sprekers van de avond krijgen 20 slides de tijd om, in 20 seconden per slide, te vertellen over een bizarre hobby, een bijzondere ervaring die ze hebben meegemaakt of andere zaken die het waard zijn om te delen met de bezoekers. Dit levert vaak verrassende en inspirerende talks op waarbij de tijd vliegt en waar je vaak ook nog een aantal wijze lessen voor je eigen (professionele) leven uit kunt halen. Een echte aanrader dus!


22 mei vindt de volgende Pechakucha plaats in QO in Amsterdam. Tickets kosten maar een tientje en zijn verkrijgbaar via Facebook. Liever in een andere stad bezoeken?

Dat kan! Ook in o.a Breda en Rotterdam vinden op korte termijn namelijk Pechakucha avonden plaats!


ZZP Bootcamp - 23 mei (TSHCollab Amsterdam- West)

Op 23 mei organiseren we weer een nieuwe editie van de ZZP Bootcamp! Waar we vorige keer ook al een uitstapje maakten binnen de muren van TSHCollab Amsterdam City, verhuizen we op de 23e eenmalig naar TSHCollab Amsterdam West.


Verder hanteren we gewoon het beproefde recept. In één avond behandelen we alle essentiële zaken op het gebied van je KVK inschrijving, financiën en alles wat je moet weten over zowel je juridische als verzekeringen zaken. Zo weet je zeker dat je als freelancer of ondernemer goed beslagen ten ijs komt!


Er zijn nog een paar tickets beschikbaar en die kun je hier bemachtigen!


F*ck Up nights - 29 mei (Blue City 010)

Zonder dalen geen pieken, zonder wrijving geen glans etc. etc.

Tijdens de F*ck Up nights delen succesvolle ondernemer in 8 minuten hun allergrootste professionele f*ck up met jou als deelnemers. Super interessant en best handig, doordat zij hun oliedomme fouten met jou delen, denk jij namelijk wel twee keer na voordat jij dezelfde fout maakt.


Tickets voor dit avondprogramma in Blue City Rotterdam kosten maar 5,50 en voor dat kleine bedrag ben je van 18:30 - 22:30 zoet! Lekker toch?


Q2: Het Freelance Bedrijfsuitje - 6 juni (A’DAM & CO)

Onze favoriete borrel van onze favoriete Qolllega freelancers! Ieder kwartaal organiseert Qommunity een niet-awkward netwerkborrel voor freelancers. Deze borrels zijn de perfecte plek om gelijkgestemden te ontmoeten, met bevriende freelancers bij te kletsen en wat op te steken van de gastsprekers van de avond. Voor de aankomende editie brengt Qommunity je in hogere sferen door je uit te nodigen in A’DAM & CO op de 18e verdieping van de A'DAM toren. De avond zal in het teken staan van de combinatie tussen reis en werk. Schrijfster Liesbeth Rask en high performance strategist Jord Cuiper zullen je vertellen hoe dit een rol speelt in hun freelance bestaan.


De tickets gaan zoals iedere keer razend snel en kun je, samen met nog veel meer info, hier vinden!


Guts to glory - 13 juni (Your Space Amsterdam)

Iets minder dan een week later organiseert The Humblebrag in samenwerking met Spaces Amsterdam het event Guts to Glory. Tijdens dit event heb je als deelnemer de mogelijkheid om, onder het genot van een hapje en drankje, in gesprek te gaan met ondernemers Daphne Gerritse (Rain Couture) en Ricardo van Loenen (B Amsterdam). Daarnaast zullen ze meer vertellen over hun grootste uitdagingen en triomfen tot nu toe.


Super tof aangezien zo’n gesprek niet alleen heel erg leerzaam is maar ook de mogelijkheid biedt om in een intieme setting ècht in gesprek te gaan met twee succesvolle en ervaren ondernemers. Meer info over o.a. de sprekers en tickets vind je hier!


Last but not least..

Begin juni starten we met een nieuwe serie vrijdagmiddag meet-ups bij ons op kantoor. Tijdens deze meet-ups nodigen we wekelijks professionals of ondernemers uit om hun verhaal met ons te delen en in gesprek te gaan met onze community. Wij zien om ons heen namelijk een hoop inspirerende mensen waarvan wij vinden dat ze, ieder op hun eigen manier, smaakmakers zijn binnen de creatieve industrie. We vinden het dan ook super tof om dit op deze manier met jullie te kunnen delen! Heb jij ideeën over wat voor professionals jij heel graag zou willen spreken mag je dit gerust met ons delen, dan gaan wij ons best doen om dit voor elkaar te krijgen !


Binnenkort maken we de eerste gasten bekend. Nog heel even geduld dus!


Goed, dat was hem weer voor deze keer. Hopelijk komen we jullie snel tegen op een van onze eigen of de andere events. Ben jij zelf een event tegen gekomen waarvan jij denkt dat deze heel goed in bovenstaand rijtje past? Tip ons dan. Dan nemen wij hem mee in de volgende #WhatsNext!

82 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page