top of page

#WhatsNext? - Augustus

Eerlijk is eerlijk. De zomervakantie is in volle hevigheid toegeslagen en waar normaal gesproken de keuze echt reuze is, was het voor aankomende maand best nog wel even speuren. Het was deze maand niet heel makkelijk om een mooie lijst van events te verzamelen waar je, ook tijdens de zomervakantie, wat extra kennis kunt bijspijkeren. Maar hey, wij zijn Phatcamp so we've still got you covered! ;-) Veel plezier bij de talks, workshops en netwerk events die je, wat ons betreft, deze maand absoluut niet mag missen!


Een goed begin is het halve werk! Begin je maand daarom goed en check gelijk of je morgen eventueel nog naar de PR Masterclass van de Impacthub en PRlab kunt gaan.

In deze masterclass leer je in een avondje hoe je als beginnend ondernemer jouw zichtbaarheid vergroot en de persaandacht krijgt die je verdient. Tickets kosten 25 euro voor niet-leden en zijn hier te halen!


Geïnspireerd en wel kun je vervolgens de volgende ochtend direct door naar CreativeMornings in Rotterdam. CreativeMornings is een reeks gratis ontbijt meet-ups met like-minded mensen uit de creatieve industrie. Iedere keer is nodigen ze daarnaast een andere spreker uit om zijn of haar inspirerende verhaal te delen met de deelnemers. Wat ons betreft een super toffe manier om een keer in een intieme ontbijt-setting een berg interessante mensen te leren kennen. Tickets voor dit event in TSH Rotterdam haal je hier.


Later op dezelfde dag strijken we neer in de Bewustzijn School voor de workshop Moeiteloos Leven. Klinkt lekker hè? Vonden wij nou ook! In deze les ga je aan de slag met de theorie rondom de 5 beginselen van groei en leer je ze toe te passen om zo van overleven naar leven te gaan.

Iedereen heeft namelijk wel een bepaald vlak in hun leven waarin hun leven wat moeitelozer kan. Met oefeningen leer je de eerder genoemde beginselen toe te passen in je dagelijks leven en hoe meer je oefent, hoe sneller de verandering! Voor meer info en tickets raden we je aan Eventbrite te checken!


Tegenwoordig schieten de co-working sessies als paddenstoelen uit de grond. Onze vriendinnen van Qommunity organiseren er bijvoorbeeld iedere woensdag één voor hun leden in TSHCollab Amsterdam-West. Daarnaast stuitten we in onze zoektocht ook op de co-working sessions die Common Grounds iedere week op een andere locatie organiseert. Super tof idee omdat je iedere keer in een andere frisse setting wordt ontvangen maar wel dezelfde like-minded freelancers kunt blijven ontmoeten. Check hun pagina voor meer info.


Op 21 augustus organiseert The Amsterdam Creative Entrepeneurs (ACE) Collective een meet-up waarbij ze nastreeft haar deelnemers te laten leren over, en geïnspireerd te raken door het thema female entrepeneurship. Tijdens de avond zullen drie vrouwelijke spreekster inspirerende inzichten en tips/ tricks delen die er voor hebben gezorgd dat zij vandaag de dag excelleren in hun dagelijkse werkzaamheden! De kaarten zijn gelimiteerd beschikbaar maar zijn wel nog hier verkrijgbaar.


In deze online (live) workshop van The Happiness Academy leer je het belang van focus leggen op je sterktes in plaats van het vermijden van je zwaktes. Sterktes staan namelijk in directe relatie tot geluk, veerkracht en jouw purpose. Tijdens het avondprogramma ga je onder begeleiding van trainer Mirna Smids dieper in op wat sterktes precies zijn om vervolgens dieper in jouw eigen specifieke sterktes te duiken. Vanuit hier geeft ze vervolgens nog een aantal praktische tips om ze toe te passen in je dagelijkse leven. Een ticket voor deze online course kost weliswaar 49 euro maar is in onze ogen zeker een investering die het overwegen waard is. Daarnaast is deze tip bij hoge uitzondering lekker vanuit huis te volgen!


Tot slot nog een tip voor alle ondernemende WO studenten. Van 26 t/m 29 augustus organiseren Frisse Blikken en KnappeKoppen samen de Zomerschool: Ondernemen in de zon.

Dit is een 4-daagse summer school waarin jij als student of starter met je ondernemerschap aan de slag kan gaan. Super handig als je bijvoorbeeld nog geen businessmodel of bedrijf hebt maar wel speelt met de gedachte om te gaan ondernemen. Óf als je jezelf aan het oriënteren bent op de arbeidsmarkt en graag meer inzicht krijgt in wie je bent, wat je kan en wilt!

Tickets zijn gratis te bemachtigen maar je hebt wel uiterlijk tot en met morgen om jezelf aan te melden voor het event.


Dat was hem alweer voor deze keer! Hopelijk komen we jullie snel tegen op een van onze eigen of de andere events. Ben jij zelf een event tegengekomen waarvan jij denkt dat deze heel goed in bovenstaand rijtje past? Tip ons dan. Dan nemen wij hem mee in de volgende #WhatsNext!

65 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page