top of page

#WhatsNext? - Juli

Hoewel er veel partijen een kleine zomerbreak hebben, blijven er ook in Juli genoeg toffe events over om te bezoeken! Misschien heb je inmiddels vakantie, misschien moet je nog even wachten maar in beide gevallen zijn de volgende events de perfecte spots om nog wat extra kennis bij te spijkeren. Veel plezier bij de talks, workshops en netwerk events die je, wat ons betreft, deze maand absoluut niet mag missen!


Geschreven door Tim de Lijn & Tony Roodenburg Boakye


Tijdens deze Pitch Night komen tien creatieve jongeren aan het woord die hebben deelgenomen aan de masterclass 'Van Droom Naar Doel' van Bibliotheek Rotterdam. Tijdens deze masterclass werden de deelnemers begeleid op het gebied van ondernemen, netwerken en zelfontplooiing. In hun pitches zullen ze je vertellen over hun passies en het waarmaken van hun dromen. De perfecte avond om je te laten inspireren door hun verhalen en ook de mogelijkheid om jezelf aan te melden voor een nieuwe ronde van de Masterclass! De Pitch Night is helemaal gratis en duurt van 20:00 tot 22:00. Je kunt je hier aanmelden voor het event.


Aanstaande vrijdag organiseert de Hogeschool van Amsterdam een nieuwe editie van hun maandelijkse live talkshow "Venturing With..:". Deze keer hebben ze Jasper Goossen van DGTL uitgenodigd om iets meer te vertellen over zijn pad als zelfstandig ondernemer. Hij vertelt tijdens de avond meer over zijn voor- en tegenslagen op het gebied van ondernemen en over DGTL. Wat doen ze bijvoorbeeld om hun missie: Het eerste circulaire, klimaatneutrale festival ter wereld worden, te realiseren? Je komt er achter tijdens dit gratis evenement in het "Huis Van Iemand Anders". Aanmelden kan via deze link!


Tijdens deze speciale Amsterdam Business Breakfast belicht de organisatie het onderwerp Mastermind group. Het Mastermind Group concept houdt in dat je mensen om je heen verzamelt die dezelfde ambities als jij na streven om vanuit hier vervolgens samen groei te realiseren. Tijdens het ontbijt worden je, onder het genot van verse croissantjes, alle ins en outs over de werking van zo'n Mastermind Group vertelt. Voor €15,00 kun je aanschuiven en via dit Facebook event haal je jouw tickets!


Op 12 juli geeft Dr. Anastasia Dedyukhina (TEDx spreker en boekenschrijfster) bij CREA Amsterdam een interactieve workshop met als doel om jouw spreek en netwerk skills te verbeteren. Je krijgt daarnaast zelf de kans om tijdens deze sessie, twee korte talks te geven. Vervolgens ontvang je feedback op jouw talks van een aantal gerenommeerde professionals. Super leerzaam en praktijkgericht! Tickets en info vind je hier.


Tijdens deze masterclass geeft Marlou van Gennep verschillende tips en tricks op het gebied van personal branding. Je leert jezelf te herkennen als merk en je als professional, zowel online als offline, persoonlijk te onderscheiden. Vanuit hier geeft ze een aantal praktische tools mee die je gelijk kunt toepassen op je eigen situatie. Super handig!

Oh en een leuk nieuwtje, wij mogen een aantal kaarten weggeven voor deze sessie. Laat ons hier in een mailtje weten waarom je bij deze training móet zijn en wie weet ga jij de 18e wel gratis naar dit evenement!


Mocht je deze sessie in TSHCollab Amsterdam-West trouwens niet kunnen bijwonen, hebben we op 31 juli een mooi alternatief voor je in The Student Hotel Rotterdam. Hier wordt op die dag namelijk een soortgelijke workshop georganiseerd door Funx met de naam "Mind Your Business: Personal Branding". Voor deze workshop geven we geen kaarten weg want het event is hartstikke gratis! Meer info over dit evenement vind je hier!


Dat was hem alweer voor deze keer! Hopelijk komen we jullie snel tegen op een van onze eigen of de andere events. Ben jij zelf een event tegen gekomen waarvan jij denkt dat deze heel goed in bovenstaand rijtje past? Tip ons dan. Dan nemen wij hem mee in de volgende #WhatsNext!

111 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page