top of page

#WhatsNext?

(Dry) Januari is bijna afgelopen en iedereen heeft zich inmiddels kunnen herpakken van de feestdagen. Hoewel een moment van bezinning natuurlijk top is, vinden wij het wel weer tijd om er op uit te gaan! Tijd om nieuwe mensen te leren kennen, de meest uiteenlopende ervaringen op te doen en je hierdoor zowel op persoonlijk als professioneel vlak verder te ontwikkelen!

Om je een handje te helpen hebben we in #WhatsNext? een aantal interessante events die in de komende weken plaats vinden op een rijtje gezet.


ZZP Bootcamp - 24 januari (TSH Collab Amsterdam)

We beginnen met een onvervalst staaltje "Wij van WC eend adviseren WC-eend". Dit betekent echter niet dat dit event minder waardevol is dan de rest van de events in dit rijtje!

De ZZP Bootcamp is er namelijk speciaal voor jou als (startende) ZZP’er. In één avond behandelen we de basics op het gebied van zowel je KVK-inschrijving als de daaropvolgende financiële, juridische en verzekeringszaken. Aan de hand van een aantal vaak voorkomende praktijkvoorbeelden vinken we zo samen de ultieme checklist voor de startende freelance ondernemer af! Tickets zijn nog op één hand te tellen en zijn met een beetje geluk nog net verkrijgbaar..

The Avocado Show x RA*W University: The Future is Green - 29 januari (The Avocado Show)

RA*W University introduceert ambitieuze studenten aan de creatieve industrie en vice versa. Dit doen ze onder andere door regelmatig leerzame interactieve sessies te organiseren op kantoor bij creatieve bureaus. Deze sessie gooien ze het echter over een andere boeg en gaan ze op bezoek bij The Avocado Show. Tijdens de avond zal oprichter Ron Simpson alle geheimen, bloopers en succesverhalen van een van de meest opwindende food start-ups ter wereld delen met de deelnemers. Ook jij kunt deelnemen door hier een ticket aan te schaffen!

Insight Nights - 30 januari (Knowmads Amsterdam)

Knowmads Amsterdam is een alternatieve school waar niet het behalen van je diploma maar zelfontwikkeling centraal staat. Knowmads streeft er naar om je te begeleiden op jouw pad als zelfbewuste professional of ondernemer. Dit doen ze door je, middels hun 6 maanden durende programma, te stimuleren om praktische kennis en ervaring op te doen.

Op 30 januari organiseren ze een gratis workshop waarin ze dieper ingaan op wie je bent, je dromen en je professionele leven. Daarnaast geven ze ook tips over hoe je jouw ambities waar kunt maken en welke rol hun 6 maanden programma hierin kan spelen!

Q1: The Freelance Datenight - 14 februari (Klaproos Amsterdam)

Op 14 februari vieren we de liefde met onze vriendinnen van Qommunity! Qommunity is een community die zich op een hele toffe manier inzet voor collegiaal contact tussen freelancers.

Speciaal voor deze mensen organiseren ze ieder kwartaal "niet awkward" netwerk borrels met inspirerende talks, interactieve netwerkopdrachten en de lekkerste hapjes en drankjes. Tijdens Valentijnsdag organiseren de dames wederom een borrel met dit keer het thema: The Freelance Datenight.

Phatcamp is uitgenodigd om samen met partijen als DEPT, Boomerang Agency, Buutvrij, TBWA, De Speld en Tosti Creative te speeddaten met de deelnemers. Lijkt het je tof om ons en de andere partijen in een informele setting het hemd van het lijf vragen? Haal dan hier je ticket!

I want to break free - 16 februari (de Meditatietuin)

Twee dagen na de Q1 borrel reizen we af naar de Meditatietuin voor een workshop van onze goede vriend Gerben Roosink. Wij kennen Gerben nog uit zijn tijd als event professional. Gerben is echter ook oprichter van Gymles Amsterdam en Mind The Body. Vanuit die laatste organiseert hij op 16 Februari de workshop: I Want To Break Free. Samen met Gijs Nev Diranjan van de Meditatietuin, laat hij je tijdens de workshop op verschillende manieren kennismaken met: - Jouw verlangens

- Patronen die je daarin tegenhouden

- Jouw waarden en talenten

- Manieren om te ontspannen


Dit zal er voor zorgen dat je geïnspireerd en gemotiveerd gaat raken om jouw leven echt in te vullen zoals jij dat wilt! >>Tickets.<<

Als uitsmijter..

Last but not least pluggen we stiekem toch nog één eigen eventje.. ;-)


Phatcamp's Karaoke Night - 25 januari (Huis Van Iemand Anders)

Karaoke.. Hallo, do we need to say more?!

Karaoke verbroedert en zeker als je hierbij de kelen schor zingt met een mooie groep gelijkgestemde branche- en vakgenoten. Aanstaande vrijdag organiseren we een karaoke avond voor onze eigen community in het Huis Van Iemand Anders. Het lijkt ons super tof om je hier te ontmoeten en samen te kijken wat we zouden kunnen doen om een bijdrage te leveren aan jouw ontwikkeling. Tot vrijdag?

*Gratis Entree*

-----


Ben jij zelf een event tegen gekomen waarvan jij denkt dat deze heel goed in bovenstaand rijtje past? Tip ons dan. Dan nemen wij hem mee in de volgende #WhatsNext!


126 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page