top of page

Via deze weg is het invullen van de inkomstenbelasting als ZZP’er ineens een fluitje van een cent!

Updated: May 7, 2019De aangifte inkomstenbelasting: Iedereen weet dat hij vroeg of laat gedaan moet worden maar veel mensen stellen het daadwerkelijk invullen er van uit tot het allerlaatste moment. We kunnen ons voorstellen dat het, zeker voor beginnend ZZP’ers, lastig kan zijn om hem accuraat in te vullen. Zeker met alle nieuwe termen die je om de oren vliegen als je het thema aansnijdt in je omgeving. Leuk hoor, die zelfstandigenaftrek, startersaftrek en de kleine ondernemingsregeling maar wat is het verschil, kom ik er voor in aanmerking en hoe eis ik ze in hemelsnaam op?


Onze vrienden van Brightpensioen gaven afgelopen week in samenwerking met KNAB een handige webinar over de belastingaangifte voor ZZP’ers. In een uurtje doorlopen ze alle stappen en weet je precies wat je moet weten om jouw aangifte vlekkeloos in te vullen! Terugkijken doe je hier. Geen uurtje over of wil je alles op z’n gemakje nog even nalezen? Dan kun je ook alleen de slides even checken.


Succes!


--

Beginnend freelancer en zou je graag meer tips en tricks willen op het gebied van o.a. je financiële, juridische en verzekeringszaken? Dat kan!


Op 23 mei organiseren we een nieuwe ZZP Bootcamp in TSHCollab Amsterdam West. Hier behandelen we alle essentiële zaken die je moet weten om op een gezonde manier te ondernemen. Tickets zijn een tientje en zijn hier aan te schaffen.


132 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page