top of page

Phatcamp viert Valentijnsdag met Hudson’s Bay!

In opdracht van Hudson’s Bay Nederland zijn wij in aanloop naar, en tijdens Valentijnsdag verantwoordelijk voor het project management en de productie van hun nieuwste activatie. In samenwerking met Ink District produceren we deze dag 13 in-store tattoo shops in de verschillende Nederlandse vestigingen. Het feit dat we daarnaast ook nog aanvullende coördinerende en ondersteunende crew leveren maakt dat dit project qua soort en omvang weer een nieuwe mijlpaal is in onze groei met Phatcamp.


(Tekst gaat verder onder de video)

In het afgelopen jaar hebben we namelijk al heel veel toffe dingen mogen doen die bijdroegen aan zowel de carrière ontwikkeling van onze Phatcampers als aan onze ontwikkeling als bedrijf. Steeds meer partijen uit verschillende disciplines van de event en entertainment industrie weten ons te vinden voor ons steeds breder wordende aanbod van services en initiatieven. Een aanbod dat constant in ontwikkeling is doordat we op dagelijkse basis blijven zoeken naar nieuwe manieren om van waarde te zijn in de carrière ontwikkeling van onze community.


In het najaar introduceerden we bijvoorbeeld een nieuwe service waarbij we freelancers  voor een bepaalde tijd detacheren bij verschillende opdrachtgevers. Een waardevolle toevoeging in ons aanbod van initiatieven om de carrière ontwikkeling te bevorderen.


Een goed voorbeeld waarin meerdere van onze disciplines samenkomen is eerder genoemde samenwerking met Hudson's Bay. Sinds het najaar van 2018 voorzien wij ze al van een freelancer die ze op day to day basis ondersteunt in alle in-store event producties. De productie van de Valentijns-actie is een mooie volgende stap in onze samenwerking! 

Gedurende Valentijnsdag produceren we 13 in-store tattoo shops waar bezoekers bij besteding van minimaal 50 euro een tatoeage kunnen zetten om hun liefde voor zichzelf of elkaar te bezegelen. Het is super gaaf om op deze manier met zoveel van onze Phatcampers betrokken te zijn bij dit grootschalige project!


Benieuwd op welke manier we voor jou(w partij) van waarde kunnen zijn?


Let’s grab a coffee!

65 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page