top of page

Phatcamp's Internship Recruitment

Updated: May 7, 2018

Het vinden van een geschikte stage of stagiaire is meestal nog makkelijker gezegd dan gedaan. Daar willen wij graag wat aan gaan doen en starten daarom vanaf nu met onze 'internship recruitment'.


Photo Credits: Tom Doms


Zoals jullie hebben kunnen lezen zijn we de afgelopen maanden achter de schermen enorm druk geweest met de ontwikkeling van ons nieuwe platform. Omdat Phatcamp een brug wil slaan tussen een nieuwe generatie (event) professionals en het werkveld is het dan ook logisch dat we in de afgelopen maanden vanuit onze community regelmatig de vraag hebben gekregen of we iets kunnen gaan doen voor stagiairs.

We zijn blij dat we deze vraag nu met 'ja' kunnen beantwoorden. We introduceren jullie dan ook graag met onze internship recruitment service.

We horen nog te vaak dat zowel studenten als bedrijven het vinden van een geschikte stage/stagiaire een tijdrovend en lastig proces kan zijn. Wij denken dat dit absoluut beter kan en gaan daarom voor zowel studenten als voor bedrijven op zoek naar de perfecte match. Ook komen we op korte termijn met meer initiatieven rondom stages, maar daar snel meer over!

Dus heb je als bedrijf nog een toffe opdracht liggen of zoek je een gedreven en ambitieuze stagiair? Of ben je als stagiair nog op zoek naar die ene uitdagende stageplek? Aarzel dan niet en neem contact met ons op zodat we voor je aan de slag kunnen. Studenten? Vul dan dit formulier in.

Wij helpen je graag verder!

102 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page