top of page

NEW MEMBER ALERT: Vincent Longayroux


Half Februari hebben we onze nieuwe tijdelijke collega Vincent Longayroux mogen verwelkomen in onze basecamp. Vincent zal ons team tot halverwege de zomer komen versterken. In de komende periode zal hij zich bezig gaan houden met het produceren van media content. Middels deze blog stelt hij zich even kort aan jullie voorVincent, welkom bij Phatcamp! Kun je iets meer over jezelf vertellen?

Hoi! Ik ben Vincent Longayroux, ik ben onlangs 27 jaar oud geworden en studeer Media en Entertainment Management aan de Hogeschool INHolland in Haarlem.

Een studie die ik super tof vind maar waarvan ik tien jaar geleden niet had gedacht dat ik ooit in deze richting zou gaan studeren. Ik was toen ik jonger was namelijk meer geïnteresseerd in de financiële wereld en geld verdienen en ben na mijn middelbare schooltijd daarom Commerciële Economie gaan studeren. Ik kwam er echter al snel achter dat ik hier niet helemaal op m’n plaats zat waarna ik Financial Service management ben gaan studeren. Ook tijdens deze studie kwam ik er al vrij snel achter dat ik hier helaas niet de energie van kreeg die ik had gehoopt te krijgen van het onderwerp.


Vervolgens ben ik Bedrijfseconomie gaan studeren. Dit bleek qua resultaten een schot in de roos te zijn en binnen de kortste keren behaalde ik dan ook al mijn punten. Helaas merkte ik echter ook hier, voor de derde studie op rij, dat ik op persoonlijk vlak weinig voldoening haalde uit de stof die ik er leerde. Een gevoel dat meer aan me begon te knagen naarmate ik langer rondliep op school. Ik kon me steeds slechter motiveren en besloot het over een andere boeg te gooien. Ik kwam namelijk, hoe cliché ook, tot de conclusie dat enkel het behalen van mijn doel om geld te verdienen, mij echt niet gelukkig zou gaan maken.


Ik heb vervolgens uitgebreid de tijd genomen om na te denken wat een goede vervolgstap zou zijn. In de tijd dat ik me hierop beraadde stuitte ik op de mijn huidige studie. Deze sprak me zo aan dat ik niet lang hoefde na te denken en me inschreef. Inmiddels zit ik in mijn derde jaar en durf ik deze keer wel te stellen dat alle puzzelstukjes op hun plaats zijn gevallen. De combinatie van het toepassen van creativiteit en ontwikkeling van management skills zorgt ervoor dat ik vandaag de dag wel met plezier naar school ga en goede cijfers haal.


Hoe ben je bij Phatcamp terecht gekomen?

Voor ik bij Phatcamp uitkwam heb ik bij een aantal andere partijen gesolliciteerd. Helaas werd er in al deze gevallen voor een andere kandidaat gekozen waardoor de moed mij best wel in de schoenen zonk.


Op een gegeven moment herinnerde ik me een mail over Phatcamp die ik via m'n schoolmail had ontvangen. Ik besloot een kijkje te nemen op de website en deze sprak me heel erg aan.

Hoewel ik al relatief laat was voor jullie internship recruitment service, heb ik me onder het mom van "wie niet waagt, wie niet wint" alsnog ingeschreven.

Ik werd vervolgens binnen de kortste keren opgebeld voor een verkennend gesprek. Dit verkenningsgesprek was anders dan de gesprekken die ik tot dan toe had gehad. Door de interesse en persoonlijke aandacht die ik proefde uit het gesprek leek het me eigenlijk wel heel erg tof om bij Phatcamp zelf stage te lopen in plaats van ergens anders geplaatst te worden.


Gelukkig was dit mogelijk en kon ik op korte termijn al hier terecht!


Wat zou je graag willen leren in je periode bij Phatcamp?

Ik loop stage als media producent dus het lijkt me super tof om me hier, en dan met name in de videoproductie, verder in te ontwikkelen. Door video formats te ontwikkelen die passen bij de filosofie van Phatcamp heb ik in ieder geval de kans om mijn skills hier bij te gaan schaven.


Waar kijk je het meest naar uit tijdens je stage?

Ik heb echt ontzettend veel zin om creatief bezig te zijn en mezelf vast te bijten in het ontwikkelen van nieuwe formats en gave video content. Afgelopen week heb ik mijn eerste productiedag gehad en het eerste resultaat van mijn kant komt dus al snel online. Hopelijk kan ik in de komende 5 maanden, samen met de community en partners van Phatcamp, veel mooie (video) content produceren. Ik weet wat ik kan en ben er van overtuigd dat ik me, door het hier in de praktijk te brengen, alleen maar beter ga ontwikkelen. Ik adviseer de mensen die benieuwd zijn naar mijn ontwikkeling dan ook de kanalen van Phatcamp in de gaten te houden!


Van wanneer tot wanneer loop je stage?

Ik ben halverwege februari begonnen en zal hier in ieder geval tot halverwege juli actief zijn voor Phatcamp. Mijn einddatum is echter slechts een indicatie vanuit school. Het kan dus zomaar zijn dat ik, wanneer het van beide kanten bevalt, nog iets langer blijf hangen.


Als je wat groter droomt, wat zou je dan willen bereiken in je carrière?

Mijn ultieme droom is dat ik me op termijn fulltime bezig kan houden met het ontwikkelen van toffe video formats voor verschillende opdrachtgevers.


Waar mogen onze partners, klanten en Phatcampers jou voor bellen?

Het lijkt me, zoals ik net al zei, super gaaf om samen met de community en partners toffe content te produceren. Aarzel dus zeker niet om mij een bericht te sturen als je een leuk idee hebt dat past bij hetgeen Phatcamp voor staat. Ik denk graag samen na over hoe we jouw idee kunnen uitwerken tot werkbaar format!


In contact komen met Vincent? Je kunt hem zowel telefonisch via +31 6 12664068 als via mail bereiken!

61 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page