top of page

NEW MEMBER ALERT: Tim de Lijn

Deze week startte onze nieuwste aanwinst Tim de Lijn met zijn stage bij Phatcamp. Tim zal tot begin juli onderdeel zijn van ons team en gaat zich actief bezig houden met onze community!

Middels deze blog stelt hij zich even kort aan jullie voor

Welkom Tim! Leuk dat je ons komt versterken de komende tijd. Kun je misschien iets meer over jezelf vertellen? Zeker! Ik ben Tim de Lijn, 21 jaar en ik woon in Nootdorp (dichtbij Den Haag). Momenteel zit ik in het tweede jaar van mijn studie Commerciële Economie op Hogeschool Leiden. Voordat ik aan deze studie begon, heb ik Bedrijfskunde gestudeerd aan de VU in Amsterdam. Ik kwam er echter al na een paar maanden achter dat deze studie niet echt iets voor mij was. Ik miste namelijk vooral het praktische gedeelte in mijn studie. Ik ben me vervolgens meer gaan oriënteren op studies die hier meer op inspelen en kwam in deze zoektocht uit bij de studie Commerciële Economie.


Commerciële Economie is een erg brede studie die is gebaseerd op de thema’s Marketing, Ondernemen, marketingcommunicatie en sales. Omdat deze onderwerpen bij ieder bedrijf eigenlijk wel terugkomen kan ik er dus nog veel kanten mee op. Dat is ook een van de andere redenen waarom ik deze studie gekozen heb.


Daarnaast ben ik van kleins af aan altijd al bezig met muziek en geïnteresseerd in de event industrie. Waardoor de link met Phatcamp natuurlijk snel gelegd is!


Hoe ben je bij Phatcamp terecht gekomen?

Zoals ik hierboven al vertelde zit ik in het tweede jaar van mijn studie. Het gaat in mijn geval dan ook niet om een traditionele twintig weken stage. Vanuit school dien ik dit jaar een meeloop-stage van tien weken te lopen. Veel bedrijven zijn hier echter nog niet op ingespeeld en de zoektocht naar een leuke uitdagende stage was dan ook lastig. Op een gegeven moment werd ik via Facebook getipt om eens te kijken bij Phatcamp. Al snel werd er contact met mij opgenomen en mocht ik langskomen voor een gesprek. En nu zit ik hier!


Wat zou je graag willen leren in je periode bij Phatcamp?

Ik moest me gedurende dit jaar van mijn studie specialiseren in een bepaalde richting. Ik besloot te kiezen voor de richting Community Management. In de afgelopen maanden heb ik hier op theoretisch vlak al een hoop over opgestoken. Aangezien Phatcamp veel met haar community te doen heeft, sloot mijn specialisatie hierop aan. Ik denk dan ook dat dit de perfecte plek is om praktische ervaring op te doen in deze richting. Ik zou vooral graag willen leren hoe het managen van zo’n community er in het echte bedrijfsleven aan toegaat en wat hier allemaal bij komt kijken.


Waar kijk je het meest naar uit tijdens je stage?

Ik kijk er heel erg naar uit om in de praktijk te kunnen toepassen wat ik geleerd heb op school. Daarnaast hoop ik mijn netwerk uit te kunnen breiden. Ik keek namelijk ook heel erg uit naar mijn stage omdat Phatcamp in de branche zit die mij ontzettend interesseert.


Van wanneer tot wanneer loop je stage?

Op 6 mei ben ik gestart en in juli zit mijn stage bij Phatcamp er alweer op.


Als je wat groter droomt, wat zou je dan willen bereiken in je carrière?

Ik zou graag volledig werkzaam willen zijn in deze branche. Het lijkt me bijvoorbeeld super gaaf om mijn eigen evenementen te organiseren.


Waar mogen onze partners, klanten en Phatcampers jou voor bellen? Organiseren is iets waar ik goed in ben en wat ik ook leuk vind om te doen. Ik hou me altijd vast aan het motto ‘Alles komt goed’. Ik ben er dan ook van overtuigd dat er voor ieder probleem wel een oplossing te vinden is. Al gaat iets misschien niet zoals je in eerste instantie gehoopt had, zolang je helder blijft nadenken en niet opgeeft komt alles goed.


Mocht je dus denken dat ik, gebaseerd op bovenstaand verhaal, iets voor je kan betekenen mag je gerust contact met me opnemen. Ik ben te bereiken via +31 6 12664068 of de mail !

281 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page