top of page

NEW MEMBER ALERT: Lutsen Vegter en Bart Vrinten

Begin deze maand mochten we twee nieuwe tijdelijke krachten verwelkomen in ons team. Na zelf even de tijd te hebben genomen om aan elkaar te wennen, is de tijd rijp om ook jullie met deze twee leuke gasten kennis te laten maken. Hieronder stellen ze zich even kort aan jullie voor!

Onze kersverse aanwinsten: Lutsen (links) en Bart (rechts)!

Boys! Welkom aan boord! Kunnen jullie iets meer over jezelf vertellen?


Lútsen: Hoi! Ik ben Lútsen Vegter, ik ben 24 jaar en kom uit Haarlem. Sinds 2016 woon en studeer ik in Breda. In eerste instantie ben ik hier naartoe verhuisd voor de opleiding Management Toerisme aan de BUas. Helaas haalde ik mijn eerste jaar hier niet waardoor ik genoodzaakt was om met deze opleiding te stoppen. Hierna ben ik de opleiding Leisure & Events gaan studeren op de zelfde hogeschool. Inmiddels zit ik hier in mijn derde jaar!


Bart: Welkom! (Dit is blijkbaar de manier waarop onze vriend iedereen begroet, gezellig hè!)

Ik ben Bart Vrinten, ik ben geboren in Tilburg maar heb 18 jaar lang in Waalwijk gewoond. Ik heb super veel zin om bij Phatcamp aan de slag te gaan. Ik wist namelijk sinds het vierde jaar van de HAVO al dat ik later actief wil zijn in de evenementen industrie. Ondanks deze vastberadenheid was het geen vanzelfsprekendheid dat ik uiteindelijk ook binnen deze industrie actief zou zijn aangezien ik dan buiten Waalwijk moest gaan wonen.


Toen ik in mijn laatste jaar zat van de HAVO zat is mijn vader namelijk in korte tijd ziek geworden en overleden. Mijn vader was echt een harde werker en in vele opzichten een heel groot voorbeeld voor me. Zijn overlijden maakte dat de stap om te verhuizen naar Breda (voor studie) en vervolgens naar Amsterdam (voor stage) best groot was aangezien mijn moeder nu alleen in Waalwijk woont. Ik ben echter vastberaden om heel veel mooie dingen te bereiken in deze industrie. Daarom was het uiteindelijk geen moeilijke afweging toen ik de kans kreeg om mij verder te ontwikkelen bij Phatcamp, ondanks dat ik hiervoor dan moest verhuizen!


Van wanneer tot wanneer loop je stage?


In koor: Van begin September tot eind Januari (20 weken)! (Bart vult aan:) Maar misschien ook nog de daaropvolgende tweede stage-periode, (van februari tot juli) als jullie dan tenminste ook nog blij met me zijn.. ;-)


Wat zou je graag willen leren tijdens je periode bij Phatcamp?

Lútsen: Ik hoop tijdens deze stageperiode zoveel mogelijk verschillende dingen te doen en te leren. Bijvoorbeeld over het gebruik van social media of hoe ik goede stukken schrijf voor een website. Ik vind zaken als artist handling echter ook super boeiend en ook daar zou ik graag meer over willen leren. Kortom, ik wil van alles binnen het bedrijf wat meekrijgen!


Bart: Ik zou de event wereld van zoveel mogelijk kanten willen leren kennen en ik denk dat jullie mij hier goed bij kunnen helpen. Het lijkt me op dit moment echter het tofste om mezelf te focussen op de artist handling en hierin tijdens mijn stageperiode zo te groeien dat ik dit daarna verder kan oppakken. Verder denk ik dat jullie mij veel verschillende dingen kunnen leren en daarom vind ik het ook wel chil om aan te kijken wat er verder nog op mijn pad komt.


Als je wat groter droomt, wat zou je dan willen bereiken in je carrière?

Lútsen: Mijn droom in de evenementen wereld is toch wel om een hoge functie te hebben bij een bedrijf dat techno feesten organiseert. Daarnaast heb ik veel met voetbal dus een functie bij Ajax op het gebied van evenementen zou mij ook heel tof lijken.


Bart: Als ik het werkveld bekijk waar ik me nu in bevindt, vind ik het super tof om mezelf verder te ontwikkelen in artist handling. Ik zou het super vet vinden om een volledige artist handling team neer te zetten met alles erop en eraan. Heel veel verder wil ik eigenlijk niet vooruitkijken omdat ik gewoon alles wil aanpakken wat op mijn pad komt.


Waar kijk je het meest naar uit tijdens je stage?

Lútsen: Het meeste kijk ik uit naar het opzetten van nieuwe projecten en initiatieven. Het lijkt me namelijk echt heel erg gaaf om vanaf nul mee te werken aan iets nieuws!


Bart (stuitert door kantoor): ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE ADE!!!


Waar mogen onze vrienden, partners, klanten en Phatcampers jou voor bellen?

Lútsen: Dat kan van alles zijn! Voor gewoon een leuk gesprek, voor vragen die ze hebben mbt Phatcamp, voor dingen die ze over mij willen weten. Het mag allemaal!


Bart: Voor van alles. Zoals ik eerder al zei ben ik super leergierig en zou ik het daarom leuk vinden om zoveel mogelijk ervaring op te doen, zowel nu tijdens mijn stage als daarna!


Leuk mannen. We kijken er naar uit om samen weer heel veel nieuwe dingen te leren en toffe dingen te realiseren! (En natuurlijk ook naar de dagelijkse masterclasses FIFA20 die we jullie in de komende maanden mogen geven)!


--


In direct contact komen met één van deze twee mannen? (Bijvoorbeeld om Bart te vragen waarom hij welkom zegt wanneer hij zichzelf voorstelt) Dat kan door Lútsen hier en Bart hier te contacten!

236 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page