top of page

NEW MEMBER ALERT: Dylan Kantelberg


Sinds begin van deze maand hebben we versterking gekregen in de vorm van onze tijdelijke collega Dylan Kantelberg! We vroegen Dylan om zich even voor te stellen en stelden hem gelijk een paar aanvullende vragen over zijn ambities, waar hij het meest naar uitkijkt en waar iedereen hem gedurende zijn stageperiode voor kan en mag bellen..

Topper! Leuk dat je de komende maanden ons team komt versterken. Kun je misschien iets meer over jezelf vertellen?

Yes, dat kan ik zeker! Hoi, ik ben Dylan, ik ben 20 jaar en ik woon in Oosterhout. Op dit moment studeer ik Leisure Management op Breda University of Applied Sciences en zit ik daar in mijn 3e jaar. Als specialisatie heb ik gekozen voor Cultural Venue Management, wat betekent dat ik veel projecten heb mogen doen voor bijvoorbeeld poppodia, theaters en andere culturele instellingen.


Vorig jaar heb ik me vooral beziggehouden met de Urban Culture. In dat jaar heb ik interviews gehouden en een artikel geschreven over E-moves, een evenementenorganisatie die zich inzet voor de talentontwikkeling van Urban sporters en artiesten. Daarnaast heb ik een project uitgevoerd voor PIER15, een skatepark in Breda, op het gebied van talentontwikkeling. Ik moest door middel van "stakeholder management" een antwoord geven op de vraag “Hoe kan PIER15 een grotere bijdrage leveren aan talentontwikkeling binnen Noord-Brabant?”


Hoewel ik deze projecten super tof vind, bleek al snel tijdens het traject dat mijn hart toch meer uitgaat naar evenementen en dan vooral festivals. Daarom ben ik, toen ik de mogelijkheid kreeg, opzoek gegaan naar een stage binnen de event industrie waarna ik uitkwam bij jullie!


Van wanneer tot wanneer loop je stage?

In principe loop ik van september tot februari stage bij Phatcamp. Hierna moet ik echter nog een periode stage lopen en het kan zomaar zijn dat ik ook voor die periode hier nog blijf hangen.. ;-)


Dat zou wat zijn zeg.. Oke, next question: Wat zou je graag willen bereiken tijdens deze stage?

Ik wil mijn netwerk uitbouwen en zou heel graag in contact komen met mensen uit de industrie die mij inspireren. Daarnaast wil ik me allround ontwikkelen op de gebieden van productie, marketing en projectmanagement. Verder hoop ik bij Phatcamp meer te leren over ondernemerschap om hierna inzicht te hebben in hoe ik met mijn toekomstige partners op een verantwoorde manier evenementen kan produceren. Last but not least hoop ik me hier ook op persoonlijk vlak te ontwikkelen zodat ik in de toekomst nog beter weet hoe ik het beste uit mezelf kan halen!


En als je wat groter droomt, wat zou je dan willen bereiken in je carrière?

Ik ben een ambitieus persoon en heb heel veel dromen. Ik hoop namelijk ooit een van de grote spelers binnen de Nederlandse event industrie te worden. Ik wil mijn eigen evenementen organiseren en wil hiermee vooral ook een groot netwerk opbouwen. Ik heb echter niet één specifieke mijlpaal die ik graag zou willen bereiken in mijn carrière. Zolang ik blijf groeien en me allround blijf ontwikkelen in de dingen die ik leuk vind om te doen, ben ik tevreden!


Nice one! Terug naar de stage: Waar kijk je het meest naar uit?

Ik kijk ontzettend uit naar ADE. Een evenement waar ik mezelf echt wil gaan bewijzen. Ik hoop daar veel inspirerende mensen te leren kennen, te netwerken en eventueel mijn visie op bepaalde zaken met deze mensen te delen. Daarnaast gaan we met Phatcamp natuurlijk een hoop super gave producties neerzetten!


Dat gaan we zeker doen! Oke als uitsmijter: Waar mogen onze vrienden, partners, klanten en Phatcampers jou voor bellen?

Ik hoop dat ik, door goed contact te onderhouden met iedereen, kan bijdragen aan de toffe en gezellige (werk)sfeer die er nu rond Phatcamp hangt en met mijn input zelfs een steentje kan bijdragen aan een nóg betere sfeer! Verder kunnen de Phatcampers bij mij terecht met al hun carrière en job gerelateerde vragen en zal ik ze, waar mogelijk, proberen zo goed mogelijk te helpen. Tot slot geloof ik dat er binnen en rondom Phatcamp een hele hoop mensen rondlopen die mij kunnen inspireren. Ik wil tijdens mijn stage zoveel mogelijk met iedereen in gesprek gaan om op deze manier zoveel mogelijk te leren en me te laten inspireren. Hopelijk inspireer ik met mijn drive en leergierigheid in deze gesprekken mijn gesprekspartners dan ook weer!


Geef mij dus gerust een belletje ;-)


In contact komen met Dylan? Je kunt hem zowel telefonisch via +31 6 12664068 als via mail bereiken!

240 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page