top of page

FROM PASSION TO PROFESSION IS TERUG!

PODCAST ALERT!🚨🚨


Iets meer dan een jaar geleden publiceerden we onze eerste From Passion to Profession.

In deze serie gingen we in gesprek met een aantal succesvolle bevriende professionals om erachter te komen welk pad ze hebben bewandeld om professioneel gezien te komen waar ze nu zijn. Hoewel de eerste serie gesprekken goed werd ontvangen en gelezen, voelden we dat er meer uit te halen viel dan we tot dan toe in tekst konden vangen. De gesprekken waren namelijk zo leuk dat het zonde was dat we jullie hier niet meer van konden meegeven. Daarom hebben we besloten om From Passion To Profession vanaf nu in een nieuw jasje te steken!

Iedere twee weken nodigen we een andere inspirerende professional uit het werkveld uit in ons knusse studiootje in hartje Amsterdam. We gaan in gesprek over zijn of haar huidige rol, bespreken hun grootste succesverhalen en de stappen die ze tot nu toe in hun carrière hebben ondernomen! Verder delen ze nog wat waardevolle tips voor de mensen die in de toekomst een zelfde soort rol ambiëren. Super waardevol dus!


We trappen onze gloednieuwe serie af met Casper de Wit, Brand Activation Manager voor Absolut Vodka in Nederland. Ons gesprek is vanaf nu te beluisteren via Spotify, Youtube en Soundcloud! (de Apple Podcast volgt later).


Veel luister plezier!

35 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page