top of page

Nieuwe maand = Nieuwe gasten!

Ook deze maand vieren we iedere week Phatfriday!


Phatfriday is onze wekelijkse meet-up met professionals/ partijen waarvan wij vinden dat ze smaakmakers zijn binnen de creatieve industrie. Onder het genot van een lekker drankje delen deze pro's hun verhaal en gaan ze in gesprek met een ieder die hier nieuwsgierig naar is. Ideaal dus om op een laagdrempelige manier in contact te komen met inspirerende professionals uit jouw toekomstige werkveld..

Deze maand hebben we Emily Denissen op 05-07 (PR manager bij The Media Nanny), Xander Kotvis op 12-07 (Co-Founder van Revolution Foundation), Joost Aartsen op 19-07 (Co-Founder van Tosti Creative) en Gijs van Willigen op 26-07 (Art Director bij WINK) te gast tijdens onze Phatfriday's!


Ze zullen je meer vertellen over zichzelf en het pad dat ze hebben bewandelt om te komen waar ze nu zijn. En nadat ze hun zegje hebben gedaan borrelen ze gezellig mee om al jouw overgebleven prangende vragen te beantwoorden!


Meer info over onze gasten kun je hier vinden en RSVP’en kan op dezelfde plek.


Vrijdag sluiten we trouwens onze eerste maand Phatfriday af met Sharona Wittenberg. Sharona is Creatief Producent bij o.a. Amsterdam Open Air en wij zijn natuurlijk reuze benieuwd naar haar verhalen over afgelopen editie, welke festivals ze nog meer voor haar rekening neemt en haar tips mbt scoren van zo'n #Droomjob!

23 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page