top of page

PHATCAMPS ADE 18 EXTRAVAGANZA

Updated: Sep 6, 2018

Het festival seizoen loopt op zijn eind en het is langzaam maar zeker tijd om onszelf weer naar binnen te verplaatsen. Dit vinden we natuurlijk aan de ene kant heel erg jammer maar betekent ook dat het bijna tijd is voor een ander project waar we de afgelopen periode in stilte aan hebben gewerkt!In de afgelopen maanden hebben we namelijk met een prachtig rijtje partners (waarover later meer) gewerkt aan twee gloednieuwe ADE projecten. Met al onze activiteiten tijdens ADE streven we ernaar om, nog meer dan voorheen, een stimulerende rol te spelen voor een nieuwe generatie gedreven mensen bij het zetten van een eerste of mooie vervolgstap binnen onze industrie. 


Dit doen we natuurlijk met onze rol binnen de ADE producties van o.a. DGTL, STRAF_WERK en Pleinvrees maar nu dus ook met onze twee eigen initiatieven “Base Camp” en “ What the Hack?! - Five handshakes away from whatever the f*ck you want"!


Met de groei van ADE tot het grootste elektronische muziekfestival van de wereld, is het steeds lastiger geworden voor de lokale professionals en creatieven om ADE als springplank te gebruiken voor hun carrière. Dit vinden wij zonde en daarom gaan wij iets voor deze mensen doen. Gedurende ADE dopen we de "Playroom" van The Student Hotel Amsterdam City drie dagen om tot ons Base Camp. Samen met onze partners creëren we hier, van 17 tot en met 19 oktober, de perfecte setting voor deze lokale talenten om hun moment te pakken. In ons Base Camp kunnen ze onder het genot van een drankje, aan vrienden, klanten en partners laten zien hoe hard zij aan de weg timmeren. Zo krijgen ze de netwerkborrel waarvan wij vinden dat ze die verdienen!


Bijna iedereen kent de theorie wel dat je, maximaal, vijf “handshakes” verwijdert bent van een ontmoeting met Beyonce, de Paus of Cristiano Ronaldo. Maar wat als je deze theorie eens in een ander perspectief zet? Wat als je vanuit dit perspectief je netwerk bekijkt? Dan betekent het dus ook dat je maximaal 5 “handshakes" of tussenstappen verwijdert bent van je droombaan, einddoel of “whatever the f*ck" je wilt bereiken. Of concreter, dat er dus maximaal 5 tussenstappen zitten tussen het vergaren van elke vaardigheid, ieder stukje kennis of contact dat je nodig hebt om jouw ambities waar te maken.


In ons driedaagse avondprogramma in samenwerking met Generator Hostel Amsterdam vertellen we je meer over de benodigde denkwijze. Samen met de uitgenodigde professionals, leren we je aan de hand van hun inspirerende verhalen, hoe je de juiste stappen kunt zetten richting jouw beoogde einddoel.


Meer info over beide programma’s volgt. Houd onze kanalen en de events op Facebook dus goed in de gaten!

144 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page