top of page

EVENT CREW - DGTL 2019

Updated: Jun 25, 2019

Ook in 2010 verzorgde we voor Apenkoooi events alle artist handling crew. De aftrap maar meteen ook de stiekeme favoriet DGTL Amsterdam natuurlijk. Gedurende het paasweekend mochten we ons traditiegetrouw met een team van meer dan 30 bevlogen toppers, weer drie dagen lang ontfermen over meer dan 75 artiesten. Niet alleen is dit weekend vlekkeloos verlopen, achteraf kregen we ook nog eens heel veel positieve reacties terug van de artiesten en andere betrokkenen in dit proces. Iets waar we, zoals je misschien wel kunt begrijpen, heel erg trots op zijn.


Naast de artist handling was Phatcamp ook op een ander vlak actief voor DGTL.

Tijdens beide showdagen waren we namelijk met een vanuit stichting R3volution aangedragen groep vrijwilligers op pad voor de “Backstage experience”. Phatcamp streeft er naar om onze industrie steeds inzichtelijker te maken. Wij geloven dat we door dit te doen, het voor studenten makkelijker kunnen maken om stappen te zetten in hun ontwikkeling.


Het leek ons daarom al een tijdje super gaaf om onze al bestaande werkzaamheden te combineren met een vorm van kennisdeling op events, bijvoorbeeld door talent een kijkje te geven achter de schermen van een productie. Bij DGTL zagen we voor het eerst de kans om, in samenwerking met stichting R3volution, daadwerkelijk iets met deze wens te doen.

Stichting R3volution heeft zich als doel gesteld om de evenementen industrie te verduurzamen en wordt daarin ondersteund door een community van meer dan 700 vrijwilligers die zich hier tijdens festivals op verschillende manieren voor inzetten. Bijvoorbeeld door hardcups te verzamelen of het proces van afvalverwerking op festival te begeleiden.113 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page