top of page

do 28 apr

|

Phatcamp

ZZP Bootcamp

Dé training voor elke (startende) ondernemer! Tijdens de Bootcamp gaan we door een ultieme lijst van zaken die je moet weten of regelen als je gaat ondernemen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
ZZP Bootcamp
ZZP Bootcamp

Time & Location

28 apr 2022, 18:00 – 20:00

Phatcamp, Nassaukade 155, 1053 LK Amsterdam, Nederland

Guests

About the event

Ondernemen, freelancen en zzp’en is hartstikke leuk en het gebeurt zeker in de creatieve branche steeds vaker. De vrijheid en zelfstandigheid die hierbij komen kijken zijn natuurlijk heerlijk maar, zoals met alles, heeft “eigen baas zijn” ook zijn mindere kanten. Er komen namelijk flink wat verantwoordelijkheden kijken bij het ondernemen en het is dus echt belangrijk om er voor te zorgen dat alles aan de achterkant goed geregeld is. 

Denk bijvoorbeeld aan zaken als je inschrijving bij de kvk, de  boekhouding, belasting aangiftes en het afsluiten van je verzekeringen. Allemaal zaken waarvan je weet dat het belangrijk is om ze goed te regelen maar die er nog weleens bij in schieten. Wij van Phatcamp vinden het belangrijk dat alle zzp’ers hun zaken goed op orde hebben en dus op een verantwoorde manier ondernemen. Want wat als je tijdens je werkzaamheden een ongeluk veroorzaakt? Of je zelf een ongeval krijgt en een tijdje niet kan werken? Dan wil je alles goed geregeld hebben en je geen zorgen hoeven maken. 

We willen daarom alle (beginnend) ZZP’ers helpen al deze zaken netjes te regelen. Alles uitzoeken, navragen en regelen kan nog weleens een lang en saai traject zijn en van uitstel komt afstel maar onverzekerd aan het werk zijn moet je ook echt niet willen. Daarom organiseren we samen met onze partners de ZZP Bootcamp: een programma waarbij je in één keer alle informatie en hulp krijgt die je nodig hebt om goed beslagen ten ijs te komen als freelancer. In één avond geven we je antwoord op al je prangende vragen over je boekhouding, verzekeringen en juridische zaken, zodat je na afloop echt klaar bent om op een verantwoorde manier aan de slag te gaan. 

We hopen je te zien bij Phatcamp’s ZZP Bootcamp!

Tickets

  • Bootcamp Ticket

    € 0,00
    Sale ended

Total

€ 0,00

Share this event

bottom of page