top of page

di 19 apr

|

Geuren & Kleuren Media

Social Challenge: Geuren & Kleuren media

Tijdens de Social Challenges gaan we langs bij echte impactmakers om een kijkje te nemen in de keuken bij deze inspirerende bedrijven.

Registration is closed
See other events
Social Challenge: Geuren & Kleuren media
Social Challenge: Geuren & Kleuren media

Time & Location

19 apr 2022, 17:00 – 19:30

Geuren & Kleuren Media, Nassaukade 155H, 1053 LK Amsterdam, Nederland

Guests

About the event

Tijdens de Social challenges gaan we langs bij echte impactmakers om een kijkje te nemen in de keuken bij deze inspirerende bedrijven. We leren hun verhaal, bedenken hoe we een steentje bij kunnen dragen aan de gemeenschappelijke visie om een mooiere en leefbare planeet na te streven en buigen ons samen met onze hostsbedrijven over een sociaal vraagstuk waar deze bedrijven mee worstelen en waar jullie met jullie frisse blik misschien wel een super toffe oplossing voor kunnen bedenken.

Deze editie buigen we ons over een vraagstuk van Podcast en Audio agency Geuren en Kleuren Media. Geuren en Kleuren maakte in het verleden succesvolle podcasts voor onder andere Kees van der Spek, Linda Meiden en de Gemeente Amsterdam. In die hoedanigheid denken ze constant na over hoe ze een bepaalde boodschap op een zo impactvolle manier middels audio naar buiten kunnen brengen. Zo ook deze keer alleen ditmaal helpen jullie ze een handje!

Share this event

bottom of page