top of page

vr 19 jul

|

Phatcamp

Phatfriday w/ Joost Aartsen (Co-Founder Tosti Creative)

19-07 proosten we met Joost Aartsen. Joost is een druk bezet man. Samen met z’n vrienden Roby en Max is hij oprichter/eigenaar van creatief bureau Tosti Creative. Daarnaast is hij board member bij JongeHonden, vult hij wekelijks een hele hoop hongerige maagjes met zijn concept Daghap en..

Registration is Closed
See other events
Phatfriday w/ Joost Aartsen (Co-Founder Tosti Creative)
Phatfriday w/ Joost Aartsen (Co-Founder Tosti Creative)

Time & Location

19 jul 2019, 17:00

Phatcamp, Nassaukade 155, Amsterdam, Nederland

Guests

About the event

Iedere vrijdag = Phatfriday!

Phatfriday is onze wekelijkse meet-up met professionals/ partijen waarvan wij vinden dat ze smaakmakers zijn binnen de creatieve industrie. Onder het genot van een lekker drankje delen deze pro's hun verhaal en gaan ze in gesprek met een ieder die hier nieuwsgierig naar is. Ideaal dus om op een laagdrempelige manier in contact te komen met inspirerende professionals uit jouw toekomstige werkveld..

Het beste van alles? Het is helemaal gratis!

19-07 proosten we met Joost Aartsen. Joost is een druk bezet man. Samen met z’n vrienden Roby en Max is hij oprichter/eigenaar van creatief bureau Tosti Creative. Daarnaast is hij board member bij JongeHonden, vult hij wekelijks een hele hoop hongerige maagjes met zijn concept Daghap en moeten we binnenkort echt nog een keer langs bij zijn pop up restaurant Vespucci (of zijn we dan al te laat?). Lekker lijstje dat sowieso nog niet compleet is maar goed:

Wij zijn van mening dat daar wel een interessant verhaal achter móet zitten en besloten hem gewoon eens uit te nodigen. Kunnen we hem een keer op het gemakje vragen waar zijn drive vandaan komt, waar hij in hemelsnaam de tijd en energie vandaan haalt om dit alles te doen en wat een Tosti dan precies zo Creative maakt.

Kom je gezellig langs?

Verdere gasten deze maand zijn Emily Denissen (PR manager bij The Media Nanny) op 05-07, Xander Kotvis (co-founder van de Revolution Foundation) op 12-07 en Gijs van Willigen (Art Director bij WINK) OP 26-07

RSVP'en doe je via de rode registratieknop!

Share this event

bottom of page