top of page

vr 20 sep

|

Phatcamp

Phatfriday September

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Phatfriday September
Phatfriday September

Time & Location

20 sep 2019, 18:00 – 21:00

Phatcamp, Nassaukade 155, Amsterdam, Nederland

Guests

About the event

Phatfriday is Phatcamp's vrijdagmiddag meet-up met professionals/ partijen waarvan wij vinden dat ze smaakmakers zijn binnen de creatieve industrie en JIJ ze dus moet ontmoeten. Onder het genot van een lekker drankje delen deze pro's hun verhaal en gaan ze in gesprek met een ieder die hier nieuwsgierig naar is. Ideaal dus om op een laagdrempelige manier in contact te komen met inspirerende professionals uit jouw toekomstige werkveld..

Het beste van alles? Het is helemaal gratis

Na een korte zomerstop gaan we door met een gloednieuwe editie waarin het thema duurzaamheid op festivals centraal zal staan. Je hebt er vast al wel eens wat over voorbij zien komen of misschien zelfs al een keer vrijwillig meegeholpen in het duurzaamheidsprogramma's van een festivalorganisatie. Niet gek aangezien het verkleinen van de ecologische voetafdruk of zelfs het maken van een positieve impact op de wereld, voor veel organisaties is uitgegroeid tot een van de belangrijkste speerpunten van hun festival. Tijdens de aankomende Phatfriday hebben we verschillende experts uitgenodigd om iets meer te vertellen over dit onderwerp en hun persoonlijke motief om hun steentje bij te dragen aan een verduurzaamd festivallandschap.

Kom gezellig langs om te luisteren naar hun inspirerende verhaal, een praatje met ze te maken en natuurlijk om met ons te proosten op het weekend.

Als jij zorgt dat je er bent, zorgen wij voor de rest. We zien je de 20e!

Share this event

bottom of page