top of page

do 02 apr

|

Phatcamp

Phatcamp: Art of Networking

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Phatcamp: Art of Networking
Phatcamp: Art of Networking

Time & Location

02 apr 2020, 18:30 – 21:30

Phatcamp, Nassaukade 155, Amsterdam, Nederland

Guests

About the event

Je zal het niet geloven maar deze training gaat dus over je netwerk. Iedereen weet het en iedereen zegt het; je netwerk is (bijna) alles. Maar wat is dat dan? Want het gaat om zo veel meer dan slap lullen in de backstage of ongemakkelijke gesprekken voeren op een borrel. Wij spraken een shitload aan professionals die dag in dag uit bezig zijn met het uitbreiden, aanspreken en verzilveren van hun netwerk over waar je volgens hen mee bezig moet zijn.

We geloven heilig in de kracht van samenwerken. Delen is vermenigvuldigen en al helemaal als je dat met de juiste mensen weet te doen. Je zoekt bij het realiseren van je ambities of dromen naar mensen die geloven in wie je bent en wat je doet. Zo creëer je een groep mensen om je heen door wie je gesteund wordt en op wiens hulp je kunt rekenen. Een omgeving waarin je ook kunt experimenteren en fouten maken. Zo een omgeving ontstaat wanneer mensen met gelijke overtuigingen, normen en waarden bij elkaar komen voor een gezamenlijk doel. Er ontstaat een broedplaats voor vertrouwen en persoonlijke groei. 

We duiken tijdens deze training in de theorie achter écht klikken met mensen en sturen je naar huis met een aantal tools en trcisk die je meteen kunt gaan toepassen. Goed netwerken moet een gewoonte zijn en niet een modus waar je soms wel in zit en soms niet. Hoe dan? Dat vertellen we je tijdens deze avond.

Tickets

 • Regular

  Regular ticket

  € 15,00
  Sale ended
 • Final ticket

  Final ticket

  € 17,50
  Sale ended

Total

€ 0,00

Share this event

bottom of page