top of page

do 11 okt

|

Nachtlab

Join the Phatcamp!

Join the Phatcamp!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Join the Phatcamp!
Join the Phatcamp!

Time & Location

11 okt 2018, 19:00 – 21:00

Nachtlab, Isolatorweg 36, 1014 AS Amsterdam, Nederland

Guests

About the event

Welkom bij Phatcamp!

Phatcamp is een project management bureau dat zich inzet voor de carrièreontwikkeling van een nieuwe generatie eventprofessionals. Dit doen we door constant te zoeken naar manieren waarop we de nieuwe generatie kunnen verrijken met kennis, netwerk en werk(ervaring).

En dat gaat goed!

We zitten in de laatste weken van ons overvolle zomerseizoen. In dit seizoen hebben we een hele hoop gedreven mensen aan toffe klussen geholpen voor verschillende grote festivals, reclame bureaus en merken. Daarnaast gingen we de samenwerking aan met verschillende hogescholen. Doel van deze samenwerkingen? Studenten op een laagdrempelige manier introduceren met de verschillende aspecten van onze industrie. Dit deden we o.a. middels het aanbieden van toffe vrijwilligerservaringen, stage matching en het faciliteren van verschillende inspirerende workshops en lezingen.

We gaan nu een nieuwe periode in vol nieuwe initiatieven en klussen en onze community groeit als kool. Maar er is altijd ruimte voor nieuwe gedreven mensen!

Lijkt het je tof om jezelf binnen een jonge en dynamische community bewust bezig te houden met je ontwikkeling, om zo naast je studie relevante kennis, contacten en, tegen marktconform tarief, werkervaring op te doen?

Join the Phatcamp en meld je hier aan!

Share this event

bottom of page