top of page

wo 17 okt

|

Generator Hostels

ADE: What the Hack!?

Five handshakes away from doing whatever the f*ck you want!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
ADE: What the Hack!?
ADE: What the Hack!?

Time & Location

17 okt 2018, 19:00 – 19 okt 2018, 20:30

Generator Hostels, Mauritskade 57, 1092 AD Amsterdam, Nederland

Guests

About the event

Oké, think fast!

Ben je bekend met de "Six Degrees of Seperation" theorie?

3,2,1.. If so ben je lekker bezig, if not is het ook niet erg.

Deze What the hack is voor beide mensen interessant.

De “Six degrees of seperation” theorie stelt dat een ieder op deze planeet in 5 tussenpersonen met elkaar verbonden is. Dat houdt in dat er in het slechtste geval 5 personen (en dus kennismakingen) tussen jou en contact met Beyonce, de paus of Cristiano Ronaldo staan bijvoorbeeld.

In het ergste geval betekent dit dus ook dat je maximaal 5 “handshakes" of tussenstappen van je droombaan, einddoel of “what ever the f*ck je anders wilt, verwijdert bent.

Maar wat als je deze theorie eens in een ander perspectief zet? Dan betekent het dus ook dat er maar maximaal 5 tussenstappen zitten tussen het vergaren van alle skills, kennis en contacten die je graag zou willen vergaren. Als je er zo over nadenkt is met deze careerhack ineens alles wat je wilt bereiken letterlijk binnen handbereik!

In ons driedaagse programma "What the Hack?!: Five handshakes from whatever the f*ck you want!" vertellen we je meer over de benodigde denkwijze. Daarnaast geven we je aan de hand van inspirerende voorbeelden en concrete tips & tricks van professionals inzicht in hun weg naar succes. Zij zullen je voorzien van concrete tips over hoe je, door bewust te zijn van je eigen profiel en sociale kapitaal, de juiste stappen kunt zetten richting jouw beoogde einddoel!

Datum & tijden:

17,18 & 19 oktober

19:00 - 20:30

Tot dan!

Share this event

bottom of page