top of page

di 26 apr

|

Fashion for Good

Social Challenge: Fashion for Good

Tijdens de Social challenges gaan we langs bij echte impactmakers om een kijkje te nemen in de keuken bij deze inspirerende bedrijven.

Registration is closed
See other events
Social Challenge: Fashion for Good
Social Challenge: Fashion for Good

Time & Location

26 apr 2022, 17:00 – 19:30

Fashion for Good, Rokin 102, 1012 KZ Amsterdam, Nederland

Guests

About the event

Tijdens de Social challenges gaan we langs bij echte impactmakers om een kijkje te nemen in de keuken bij deze inspirerende bedrijven. We leren hun verhaal, bedenken hoe we een steentje bij kunnen dragen aan de gemeenschappelijke visie om een mooiere en leefbare planeet na te streven en buigen ons samen met onze hostsbedrijven over een sociaal vraagstuk waar deze bedrijven mee worstelen en waar jullie met jullie frisse blik misschien wel een super toffe oplossing voor kunnen bedenken.

Fashion for Good is het museum voor duurzame mode in Amsterdam. In samenwerking met onder andere Chanel, Zalando en Adidas ondersteunen ze talentvole modemakers in het ontwikkelen van nieuwe duurzame labels. Daarnaast leren ze de bezoekers van hun museum aan het Rokin in Amsterdam meer over hoe ook zij hun steentje bij kunnen dragen. Tijdens deze social challenge bedenken we samen met hun wat de juiste manier is om die boodschap op deze doelgroep over te brengen.

Share this event

bottom of page