top of page

Locatie: Amsterdam

Max uren per week: 40.00

Solliciteer t/m: 15-02-2024

Wegens uitbreiding van het team zoekt Phatcamp per direct een:

Crew Manager voor 40 uur (1 fte)

Als Crew Manager onderhoud je de contacten met onze studerende, startende en freelance members en vorm je de schakel tussen hen en onze partners en pijlers. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, bent een regelaar pur sang en denkt klantgericht. Daarnaast heb je ervaring met netwerken en werk je resultaatgericht. Je krijgt een zelfstandige rol in een klein multidisciplinair projectteam van circa tien personen: ondernemers, netwerkers, content makers, planners, communicatiemedewerkers en marketeers. Humor, relativeringsvermogen en gedrevenheid zijn zeer gewenst.

Hoe ziet je functie eruit?

 

 • De Crew Manager is verantwoordelijk voor het op aanvraag van klanten, zelfstandig inplannen en uitvoeren van op maat gemaakte planningen voor events;

 • De Crew Manager is het eerste aanspreekpunt in het relatiebeheer naar de members én klanten van Phatcamp. Hij/zij/hen onderhoudt proactief contacten binnen het netwerk en andere netwerkbetrokkenen, signaleert wat er speelt en vertaalt dit naar de bijdrage die vanuit Phatcamp geleverd kan worden, cq de bijdrage die de betrokken members of partners kunnen leveren op werk gebied.

 • De Crew Manager denkt daarnaast pro-actief mee over het opzetten van nieuwe, bij Phatcamp passende services

 • De Crew Manager is ook degene die binnen het netwerk vragen oppakt (‘we willen iets met xxx’) en kijkt op welke manier hij de doelgroep aan het werkveld kan verbinden.

 • Op basis hiervan is de Crew Manager verantwoordelijk voor het (doen laten) organiseren van Phatcamp WORK projecten.

 

Wat is je rol?

 • De Crew Manager geeft vanuit zijn/haar/hun rol aan welke informatie en in welke vorm er gecommuniceerd wordt binnen het netwerk en breder.

 • Je vertegenwoordigt Phatcamp naar zowel onze members als naar onze partners.

 • Je hebt een coördinerende rol binnen het team van Phatcamp en stelt prioriteiten binnen je eigen werkzaamheden en stemt deze af met de rest van het team zodanig dat bijsturen (over en weer) mogelijk is.

 • Je hebt vanuit de rol van relatiebeheer een nauwe samenwerking met de teamleden die verantwoordelijk zijn voor het organiseren van bijeenkomsten voor en met het netwerk.

 • Je schrijft makkelijk en goed korte, wervende teksten om members aan te trekken.

 • Je maakt heldere briefings richting members zodat zij weten wat er van ze verwacht wordt. En communiceert duidelijk ten behoeve van het onderhouden van de relatie met partners.

 • Je stelt projectplaningen op en bewaakt ze en gebruikt onze registratie en administratieve tools (o.a. Monday)

 

Wat zoeken we in jou?

 • We zijn echt op zoek naar een enthousiaste en kundige topper die een professionele gesprekspartner is voor onze members, klanten en andere relaties.  

 • Je staat sterk in je schoenen en laat je niet gek maken als er meerdere belangen spelen en jij een keuze moet maken. Je ziet het als een uitdaging om verantwoordelijkheid te nemen. 

 • Wij worden er blij van als je ons overtuigt en verrast met slimme oplossingen. We vragen echt zelfstandig, secuur en gedetailleerd uitwerken en begeleiden van alle plannen en projecten. 

 • Affiniteit met evenementen is super belangrijk. Dat kun je laten zien door bijvoorbeeld naast je werkweek ( uiteraard tegen compensatie) in het weekend ook bij die evenementen aanwezig te zijn. 

 • Ben jij een echt mensen-mens die het leuk vind om in contact te staan met een grote poule mensen, een sfeermaker en een organisator? Durf je de telefoon op te pakken en kun je korte, enthousiaste, wervende teksten schrijven? Dan is deze baan je op het lijf geschreven.

 

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde opleiding HBO Marketing/Leisure Management / Hotelschool is een pré.

 • Je kent de creatieve industrie en weet wat er speelt.

 • Je hebt tussen de 1 en 3 jaar aantoonbare relevante werkervaring

 • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk. In Nederlands en Engels. 

 • Je beschikt over kennis van en ervaring met projectmatig werken.

 • Je werkt nauwkeurig, bent assertief, stressbestendig, kunt goed plannen en multitasken.

 • Je hebt ervaring met coördinerende taken.

 • Je kunt omgaan met verschillende belangen die allemaal afgewogen en behartigd dienen te worden. 

 • Je hebt affiniteit met social media en databases en bereidheid je hierin (verder) te ontwikkelen

 • Je bent bereid (binnen NL) te reizen wanneer de projecten dat vragen.

 • Jouw omgeving noemt je een echte teamplayer die weet hoe te briefen en te motiveren.

 

Over Phatcamp

Met Phatcamp willen we een positieve impact hebben op de carrière ontwikkeling van de nieuwe generatie professionals binnen onze industrie. We zien een gat tussen hen en het werkveld dat door het alsmaar veranderende karakter van media, entertainment & events niet snel kleiner wordt. We geloven dat we dit gat kunnen dichten door een community te creëren waarbinnen mensen kunnen leren, connecten en werken. Zo willen we hen helpen toe te werken naar droombanen en het worden van de professional die zij altijd al wilden zijn. 

 

We hebben verschillende pijlers om op verschillende manieren onze community actief te ondersteunen. Onder de pijler LEARN vallen alle initiatieven waar we aan werken die als doel hebben om kennis over te dragen en/of vaardigheden te trainen. Dit doen we bijvoorbeeld online middels het creëren en delen van interessante content maar vooral ook offline met trainingen, workshops en lezingen. Daarnaast faciliteren we momenten waarop vooral nieuwkomers kunnen zien hoe het er aan toe gaat in het veld. Denk bijvoorbeeld aan vrijwilligerswerk, meeloopdagen, case nights en andere werkveldbezoeken.

We zijn er van overtuigd dat sociaal kapitaal een sleutelrol kan spelen binnen het waarmaken van persoonlijke ambities. Daarom zijn we vanuit de pijler CONNECT constant bezig om te kijken hoe we binnen onze community van studenten, professionals en bedrijven interessante koppelingen kunnen maken. Dat doen we heel concreet bijvoorbeeld met onze internship recruitment.

De meest voor zichzelf sprekende pijler is misschien wel WORK. Vanuit ons agency bieden we voor een diversiteit aan community members de mogelijkheid om betrokken te zijn bij projecten in het werkveld. Zo werken onze members vaak op publieksevenementen, bij corporate events en media producties. Naast deze, vaak dag- of weekend jobs, zetten we ook ervaren freelancers in voor verschillende soorten werk binnen de creatieve industrie. Zowel binnen projecten die we als agency aannemen als direct bij onze partners. 

Denk hierbij aan projectmanagers, PR & Marketing Managers, Social Media Managers, copywriters, media producenten en nog veel meer.

 

Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie met een marktconform salaris binnen een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf met enthousiaste partners, members en collega’s. Door korte communicatielijnen en informele werksfeer is er ruimte voor initiatieven van onze medewerkers. Naast een belangrijke bijdrage leveren aan de community en toonaangevende events bieden we je ook de gelegenheid om onsite ervaring op te doen én een kijkje in de keuken te krijgen bij twee ras-ondernemers die ook andere initiatieven ontplooien in de media en entertainment sector. 

 

Phatcamp acht een werkomgeving waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt van groot belang. Een werkomgeving waarin aandacht is voor individuele kwaliteit en waar ontwikkelmogelijkheden voorop staan. Samen streven we naar een inclusieve cultuur waarin we verschillen omarmen. We nodigen dan ook graag kandidaten uit die door hun achtergrond en ervaring hieraan een bijdrage willen leveren. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen Phatcamp op deze wijze versterkt.

 

Herken je jezelf?

Mail je cv en motivatie naar tony@phatcamp.nl of luuk@phatcamp.nl. .

bottom of page