STAGE VACATURE

ALLROUND

STAGIAIRE

Phatcamp

Read More

 

Wat is er vereist?

Relevante studie

Stage van 6 maanden

Passie voor de creatieve industrie

Vaardig in project management

Wat krijg je er voor terug?

Stage vergoeding van 250 EU pm

40 urige werkweek

Werken op festivals

6 vakantie dagen

Interne trainingen en cursussen

Waar ga je aan de slag

Phatcamp is een partij die zich inzet voor de carrièreontwikkeling van de nieuwe generatie professionals. We zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om deze smaakmakers van morgen een plek te geven in het werk dat we doen en de projecten die we realiseren. We geloven heilig dat delen vermenigvuldigen is en zijn er daarom van overtuigd dat we samen met deze nieuwe generatie de industrie naar een hoger niveau kunnen tillen. We bundelen onze krachten, delen ons netwerk, onze kennis en ervaring en gaan er samen op uit om te werken, leren en creëren. Door als gepassioneerd collectief onze dromen na te jagen geloven we dat we verder kunnen komen dan iemand ooit voor mogelijk heeft gehouden. Samen zijn we Phatcamp!

 

Wat zul je gaan doen

Als 'allround-stagiaire' zul je jezelf actief gaan bezighouden met eigenlijk alle facetten die ons bedrijf kent. We zijn een partij die zich inzet voor de nieuwe generatie professionals. Dat betekent dat we onze community van freelancers en studenten voeden met kennis, events, trainingen en vooral ook werk. Middels ons eigen agency werken we zelf aan een hoop toffe projecten voor partijen als Red Bull, Coca Cola, Hudsons Bay en The Student Hotel waar we vervolgens deze nieuwe generatie weer in betrekken. Daarnaast zijn we erg actief binnen het festival wezen en werken onze community members op events als DGTL, El Row, Best Kept Secret en Valhalla.

Crew management

Brainstormen

Training geven

All round ondersteuning

hoe ziet je team er uit...

Bij Phatcamp zitten we met 3 man vast op kantoor. Daarnaast werken we samen met een hoop freelancers die geregeld gezellig bij ons op kantoor werken. We zijn een klein en relatief jong bedrijf en doen dus heel veel zaken zelf. Dit betekend dat je in een klein team werkt en veel meekrijgt van de dagelijkse werkzaamheden en uitdagingen van het bedrijf. 

Stage begeleider

Timo Francke, Tony Boakye & Luuk Roks - Founders Phatcamp

Omdat het een allround stage is zul je betrokken worden in alle activiteiten die onder ons dak en die van onze klanten worden uitgevoerd. We vinden het leuk om je uit te dagen over verschillende zaken mee te denken en zo op je eigen manier een onderdeel te vormen van ons team! 

Je voorganger

Dylan Kantelberg (27) - Uber Stagiair

Ik ben ontzettend blij dat ik bij Phatcamp heb mogen stage lopen! Veel verantwoordelijkheid, veel gave mensen ontmoet en vooral ook heel veel vette feestjes mogen bijwonen! De sfeer is perfect, en voelde me heel snel op mijn gemak. Wanneer je het liefst met veel mensen tegelijk in contact staat en ontzettend veel gave personen wilt ontmoeten dan is Phatcamp the place to be!

Het leukste:

Ik denk dat slaaptekort misschien wel het leukste is wat ik ooit heb mogen ervaren. 6 dagen ADE genieten van onze eigen evenementen en de festivals van onze partners. Ik denk wel het leukste wat ik ooit heb mogen ervaren.

De grootste uitdaging:

Het inplannen van personeel voor alle producties tijdens ADE was behoorlijk heftig. Allemaal mensen die cancelen enzo, best veel stress L. Uiteindelijk verdien je het allemaal dubbel en dwars terug tijdens ADE!

De beste les:

“Assumption is the mother of all fuck ups”. Probeer je zaken op orde te hebben, laat geen taken naast je liggen. Alleen op die manier verdien je vertrouwen en op die manier creëer je kansen voor jezelf.

Advies aan opvolger:

Laat van jezelf horen. Kansen in de event industrie krijg je niet zomaar. Laat jezelf zien en probeer altijd het beste uit jezelf te halen. Op deze manier krijg je kansen en val je op tussen die grote crowd eventprofessionals

In contact komen met de contact persoon bij deze organisatie?

BE IN THE KNOW

Phatcamp 

Nassaukade 155

1053LK Amsterdam

The Netherlands

  • Facebook
  • Instagram
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Spotify Icon