STAGE VACATURE

Allround stage

Eventcare

Read More

 

Wat is er vereist?

Relevante studie

Stage van 6 maanden

Passie voor muziek en festivals

Sociaal, georganiseerd, geen 9 tot 5 mentaliteit en een sterke teamplayer

Wat krijg je er voor terug?

40 urige werkweek

Werken op festivals

10 vakantie dagen

Op tour met artiesten, gastenlijst voor festivals en leuke uitjes

 

Waar ga je aan de slag

EventCare is een productiebedrijf dat verschillende producties voor evenementen verzorgt: van grootschalige muziekfestivals tot tech-conferenties en van bedrijfsfeestjes tot product showcases, kunstinstallaties en beurzen. EventCare bestaat uit Productions, Crew en Concepts. De samenwerking tussen deze drie bedrijfstakken zorgt voor een dynamische werkplek met veel verschillende mogelijkheden en werkzaamheden. Onder de concepten valt onder andere NIGHTCARE: een rondreizend muziekplatform met livemuziek en culinaire diners, op toffe locaties en festivals.

Wat zul je gaan doen

We zijn op zoek naar een allround-evenementenproductie stagiair die wel van aanpakken weet. Iemand die zowel mee werkt aan de producties van onze eigen concepten, als die van grote opdrachtgevers in zowel Nederland als Europa. Deze werkzaamheden zullen variëren van pre-producties en ondersteunen van grote producties tot het meewerken aan creatieve concepten, stage management, artist handling, technische ondersteuning en festivals bouwen van a tot z. Deels op kantoor en deels op locatie!

Productie

Crew

Concepten

hoe ziet je team er uit

Het team bestaat uit de afdelingen HR & crewplanning; (technische) productie & verhuur; creative direction & marketing; juridische ondersteuning & strategie. Een lekker allround team!

Berg_Site.png

Stage begeleider

Michiel Snijder - stagebegeleider.jpg

Michiel Snijder (36) Strategie & Acquisitie

Ik ben Michiel Snijder, ondernemer in hart en nieren. Met een hospitality instelling sta ik op vele fronten klaar voor iedereen in m’n omgeving. Meer dan graag kijk ik met je mee naar oplossingen. Help ik waar mogelijk mensen uit de brand, en kan hiervoor buiten het doosje denken. Nee bestaat niet voor mij, en er is altijd een oplossing of een mogelijkheid tot het behalen van succes. Heb een grote passie voor de evenementen branche, en nog meer voor de mensen achter dit werkveld. Je kan mij soms betrappen op het najagen van dromen, en daarmee ben ik door meerdere mensen bestempeld als iemand met een langere termijn visie en een lange adem. Ik zet dan ook graag de koers uit op strategische wijze. Ik ben prater en een denker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Marleen Lansink (21) - Allround Productie stagiaire

EventCare is een bedrijf die mij het totaal plaatje heeft laten meemaken wat er allemaal binnen de evenementenbranche kan en haalbaar is. Je verwacht natuurlijk dat je tijdens je stage het echte werk gaat ervaren, bij EventCare is dit ook écht zo. Hierdoor heeft EventCare ervoor gezorgd om mijn eerste stageperiode een succes te maken. Het is vooral een fijne plek, omdat het een jong en dynamisch team is. Hierdoor zijn ze niet bang om risico’s te nemen en boven zichzelf uit te stijgen. Dit was voor mij als stagiair een perfecte sfeer om in te werken. Je krijgt hierdoor veel verantwoordelijkheden. Tuurlijk wordt je hierdoor een paar keer op de proef gesteld, maar met goede begeleiding hoeft dit geen probleem te zijn. Daarnaast werd ik opgenomen in het team alsof ik ze al jaren kende. Als All round stagiair wordt er van je verwacht dat je ook zelf aangeeft wat je wilt leren en waarin je stappen wilt maken. EventCare is zeker geen bedrijf wat je maar één ding laat doen. Ik vond het altijd tof dat ik als onderdeel van het team werd gezien en niet als de stagiair, niet alleen op kantoor maar ook on site. EventCare is namelijk aanwezig op verschillende soorten festivals, waar jij dus ook aan het werk wordt gezet. Als je binnen een half jaar tijd je kwaliteiten wilt laten zien, veel wilt leren en er vol wilt voor gaan dan raad ik je aan om bij EventCare stage te gaan lopen. 

Roel Smink - EventCare allround.jpeg

Je voorganger

In contact komen met de contact persoon bij deze organisatie?