PhatCamp_Logo_Beeldmerk.png

URBAN TALENTZ 2.0

Een programma door Phatcamp 

Tussen de 14 en 26, leergierig, heb je een scherpe blik en zet jij jezelf graag in voor de betere wereld van morgen? Dan is dit programma echt iets voor jou! Samen met een aantal toonaangevende partners stelden we een programma samen met een reeks super toffe events, workshops en social challenges die jou een berg aanvullende ervaring en contacten zullen opleveren en er voor zorgen dat je een positieve impact kunt maken op je eigen leven, op je omgeving en op de wereld in het algemeen! Binnen het programma leren we je namelijk de dingen die je niet leert op school maar waar je toch enorm veel aan gaat hebben. Zo leren we je met verschillende perspectieven te kijken naar de huidige grote ontwikkelingen in onze maatschappij, leer je van succesvolle experts hoe je vanuit deze ontwikkelingen kansen kunt ontdekken en vanuit daar actie kunt ondernemen. Daarnaast is er de mogelijkheid om tijdens het programma je opgedane kennis en skills direct in te zetten voor een aantal grote partijen en kun je zo op jouw manier je steentje bijdragen aan een mooiere, betere en groene wereld.

DOTS_vlak.png

Social

Challenges

Met een social challenge buig je jezelf samen met je mede deelnemers over een door een van onze partners ingestuurd maatschappelijk vraagstuk. Op deze manier krijg jij de kans om mee te beslissen over de manier waarop deze partijen zich inzetten voor een iets mooiere wereld. Voor je aan de slag gaat met het vraagstuk geven deze partners je daarnaast een inkijkje in hun kijkje. Dus naast dat je goed bezig bent leer je ook nog eens hoe het er aan toe gaat achter de schermen van ’s lands meest toonaangevende organisaties, merken en goede doelen!

WORK

SHOPS & EVENTS

20200304_RLxAfterHours_221.jpg

In onze events en workshops leren we jou hoe je jouw talent maximaal tot uiting kunt laten komen! Samen met een brede groep professionals en experts stelden we een aantal workshops samen die jouw professionele carrière een kickstart kunnen geven. 

 

Met workshops als "Hoe wordt ik eigen baas?", "De kunst van het netwerken?" en "Hoe bouw ik aan mijn persoonlijke merk?", geven wij jou de juiste tools om te bouwen aan een glansrijke carrière!

DOTS_vlak.png
 • TBD
  Personal Branding workshop (Urban Talentz)
  Phatcamp
  Het tijdstip wordt later bepaald
  Phatcamp, Nassaukade 155, 1053 LK Amsterdam, Nederland
  Leer alles over personal branding workshop welke onderdeel uitmaakt van het Urban Talentz Programma van Phatcamp
 • TBD
  De kunst van het netwerken (Urban Talentz)
  De locatie wordt later bepaald
  Het tijdstip wordt later bepaald
  De locatie wordt later bepaald
  Een workshop waarin je meer leert over misschien wel de belangrijkste professionele discipline die er is: netwerken.
 • TBD
  Hoe word je eigen baas? (Urban Talentz)
  Phatcamp
  Het tijdstip wordt later bepaald
  Phatcamp, Nassaukade 155, 1053 LK Amsterdam, Nederland
  Leer in deze workshop alles dat je moet weten om later aan de slag te gaan als freelancer of een eigen bedrijf te starten
 • TBD
  Social Challenge - Evian Water
  TBD
  TBD
  TBD
  Samen met Evian werken aan hun duurzaamheidsprogramma!
 • TBD
  Social Challenge - Scheepvaartmuseum
  TBD
  TBD
  TBD
  Samen met het Scheepvaartmuseum werken aan een diverser en inclusiever museum!

Check het Programma

Ik wil meedoen!

Selecteer wat voor jou van toepassing is:

Bedankt voor de inzending!

Benieuwd naar het hele programma?