top of page
PhatCamp_Logo_Fullkopie.png

THE GAP PROJECT

Een programma van Phatcamp - onderdeel van Urban Talentz

Heb jij ambities binnen de creatieve en culturele sector? En wil je meer ervaring opdoen, mensen leren kennen en leren van professionals? Dan is dit programma echt iets voor jou! Samen met een aantal toonaangevende partners stelden we een programma samen met een reeks super toffe events, workshops en social challenges die jou een berg aanvullende ervaring en contacten zullen opleveren en er voor zorgen dat je een positieve impact kunt maken op je eigen leven, op je omgeving en op de wereld in het algemeen!

 

Binnen het programma leren we je namelijk de dingen die je niet leert op school maar waar je toch enorm veel aan gaat hebben. Zo leer je de Nederlandse creatieve branche en cultuur sector kennen, leer je van succesvolle experts en ontwikkel je jezelf als professional door je in het werkveld te begeven. Daarnaast is er de mogelijkheid om tijdens het programma je opgedane kennis en skills direct in te zetten voor een aantal grote partijen en kun je zo op jouw manier je steentje bijdragen aan een mooiere, betere en groene wereld. Dit zijn de zogenoemde Social Challenges. De eerste Social challenges kun je hieronder vinden in het voorlopige programma.

Naast de social Challenges gaan we samen met alle deelnemers de volgende editie van Basecamp organiseren. Dit wordt een extra toffe editie want het wordt de eerste die we met publiek gaan organiseren. basecamp wordt een weekend conferentie waarbij we samen met jullie gaan werken aan een programma vol toffe talks, lezingen en workshops. Dat programma gaan we samen met jullie samenstellen. Ook de marketing en uiteindelijk productie van het event doen we samen met jullie! Wil je onderdeel zijn van dit programma? Schrijf je dan in via onderstaande link. We hebben maar beperkt plek voor 30 deelnemers dus wees er snel bij!

Check het Programma

DOTS_vlak.png
bottom of page