PhatCamp_Logo_Beeldmerk.png

STAGE

VACATURES

Het lopen van een stage vormt een belangrijk onderdeel van veel opleidingen. Het is een leerzame en leuke manier voor studenten om op een hele directe wijze in het werkveld actief te kunnen zijn en dus ervaring op te doen. Helaas is het regelen van een stage vaak een minder leuk deel van dit geheel. Het proces duurt vaak lang en met de juiste mensen in contact komen is makkelijker gezegd dan gedaan. Want waar begin je? Hoe kom je in contact met dat leuke bedrijf?  

 

Dit is allemaal nog niet zo simpel. Wij helpen studenten dan ook maar al te graag bij het beantwoorden van deze vragen en het vinden van een toffe stage! Zoek je een stage die je niet in onderstaand overzicht terug kunt vinden? Of weet je simpelweg nog niet zo goed wat je zoekt? Laat het ons dan weten want dan denken we graag met je mee!

Marketing concerten@ Friendly Fire

Friendly Fire is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf dat zich intensief bezighoudt met de organisatie van concerten en evenementen alsmede het boeken en managen van binnen- en buitenlandse artiesten. Zo organiseren we onder meer festivals als Best Kept Secret, Indian Summer, Tuckerville en Live At: een concertreeks in het Amsterdamse Bos. Daarnaast boeken en organiseren we een groot aantal shows van Pixies tot Planet Earth en van Macklemore tot Kensington. Friendly Fire is gevestigd in Amsterdam en bestaat uit een team van 30 muziekenthousiastelingen.

e3f3cbcc-f69e-11e9-8a49-02d2fb1aa1d7.jpg

Operationeel medewerker @ Sollidd

Sollidd Ticketing is een ticketing bedrijf die zijn diensten aanbiedt aan uiteenlopende bedrijven, maar met name in de evenementenwereld. Klanten zijn onder andere DGTL Amsterdam & Barcelona, Strafwerk Festival, By the Creek, Rrrollend Foodtruckfestivals en vele anderen.

2c3781_035dd3d3257241b7a4f23c75528c395d_

Partnership 

Manager @ Apenkooi events

Apenkooi is ontstaan als een club event voor vrienden, maar is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste festival organisaties van Nederland. Met een portfolio van 12 festival merken in binnen en buitenland en 25 jaarlijkse club events ontvangen we +/- 400.000 bezoekers op jaarbasis.

Kopie van WhatsApp Image 2018-04-03 at 1

Productie Assistant @ TAPT Festivals

Dit is een goede plek om mensen meer te vertellen over je bedrijf en de services die je biedt. Wil je hier je eigen inhoud gebruiken? Het is simpel.

social_image.png

Marketing manager@ VRowl

Wij zijn een full service VR/AR agency dat vol passie werkt aan de toekomst van immersive media. Samen met onze klanten ontwikkelen wij innovatie concepten die de grenzen verleggen van wat mogelijk is. Sinds onze oprichting 3 jaar geleden zijn wij uitgegroeid tot 25 medewerkers met continue versterking van 5 stagiaires.

kpn-1 (1).jpg

Allround assistant @ Moneycomb

Moneycomb is financieel dienstverlener in de evenementenbranche. Wij verzorgen betalingen en alle aanverwante zaken om dit mogelijk te maken een tal van evenementen. Ons motto is dan ook 'Payments made Possible'. Of dit nou met muntjes is of met ons gloednieuwe cashless systeem wat we aan het ontwikkelen zijn, wij zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Moneycomb-CASH-Case-HOME-DEF.jpg 2.jpeg

Boekingsassistent@ Friendly Fire

De Amsterdamse concert- en evenementenorganisator Friendly Fire organiseert onder meer Best Kept Secret, Indian Summer Festival en Tuckerville en verzorgt daarnaast de boekingen en concerten voor onder anderen Kensington, Krezip, Merol en een groot aantal internationale acts waaronder George Ezra, James Bay, alt-J en Macklemore.

47988435803_56e8cc341f_k.jpg

C02 Reduction Manager @ Stichting Revolution

Revolution is de organisatie binnen Apenkooi die de duurzame en circulaire strategie ontwikkelt en implementeert. Jij komt te werken voor Revolution.

Screenshot 2018-10-12 at 19.01.47.png

Allround Manager @ Free Your Mind Festival

Free Your Mind Festival organiseert meerdere dancefeesten door heel Nederland. Met een passie voor house en techno brengen wij de juiste artiesten samen met de juiste locatie en het juiste publiek. Deze organisatie doet ook alles voor Nazomeren Festival, Goldfish, Lost & Found en er komt nog meer in 2019.. Genoeg te doen dus!

FB-profile-2018.jpg

Allround Assistant @ Event Care

EventCare is een productiebedrijf dat verschillende producties voor evenementen verzorgt: van grootschalige muziekfestivals tot tech-conferenties en van bedrijfsfeestjes tot product showcases, kunstinstallaties en beurzen. EventCare bestaat uit Productions, Crew en Concepts.

oranjebloesem.jpg

Event manager@ VRowl

Wij zijn een full service VR/AR agency dat vol passie werkt aan de toekomst van immersive media. Samen met onze klanten ontwikkelen wij innovatie concepten die de grenzen verleggen van wat mogelijk is. Sinds onze oprichting 3 jaar geleden zijn wij uitgegroeid tot 25 medewerkers met continue versterking van 5 stagiaires.

kpn-1 (1).jpg

Marketing & publiciteit @ Friendly Fire

De Amsterdamse concert- en evenementenorganisator Friendly Fire organiseert onder meer Best Kept Secret, Indian Summer Festival en Tuckerville en verzorgt daarnaast de boekingen en concerten voor onder anderen Kensington, Krezip, Merol en een groot aantal internationale acts waaronder George Ezra, James Bay, alt-J en Macklemore.

a53684_483ebc9074f1405a8e357ac3f6440ff7_

Productie assistent @ ArtFX Events

ArtFX Events voorziet in de productie voor externe evenement organisaties in zowel binnen als buitenland. Enkele van onze opdrachtgevers zijn: Dekmantel, Q-Dance, Mysteryland, Van Gogh en Bacchus Wijnfestival

76726044_10158192882013755_1582080787216

Artist Handling Assistant @ Chasing the Hi-Hat

Chasing the Hihat Group organiseert eigen evenementen, is verantwoordelijk voor externe festivalproducties en heeft een eigen designbureau in huis voor o.a. decorontwerpen en merkactivaties. Chasing the Hihat Events is de tak binnen Chasing the Hihat Group die eigen evenementen organiseert van concept tot showdag.

OB18.jpg

Productie Assistant @ Friendly Fire

Friendly Fire is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf dat zich intensief bezighoudt met de organisatie van concerten en evenementen alsmede het boeken en managen van binnen- en buitenlandse artiesten. Zo organiseren we onder meer festivals als Best Kept Secret, Indian Summer Festival, Tuckerville en Live At: een concertreeks in het Amsterdamse Bos.

Bovenste foto - Allround stagiair.jpg

Agency assistant @ Phatcamp Agency

Phatcamp is een partij die zich inzet voor de carrièreontwikkeling van de nieuwe generatie professionals. We zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om deze smaakmakers van morgen een plek te geven in het werk dat we doen en de projecten die we realiseren

22792320_1617755954953801_69100652430335