STAGE VACATURE

PRODUCTIE

ASSISTENT

Phatcamp

PhatCamp_Logo_Beeldmerk.png

Read More

 

Wat is er vereist?

Relevante studie

Stage van 6 maanden

Passie voor festivals en nachtleven

Vaardig in project management

Wat krijg je er voor terug?

Stage vergoeding van 250 EU pm

40 urige werkweek

Werken op festivals

6 vakantie dagen

Interne trainingen en cursussen

Waar ga je aan de slag

Naast dat we ons inspannen voor de nieuwe generatie professionals is Phatcamp ook een projectmanagementbureau. We zijn een collectief van gepassioneerde vrienden dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van de meest uiteenlopende projecten binnen de culturele en creatieve industrie.​

 

In het verleden deden we afzonderlijk van elkaar ervaring op bij verschillende bedrijven binnen de evenementen, reclame en muziekindustrie. Toen we besloten onze krachten te bundelen, verzamelden we een groep, net zulke ambitieuze en gepassioneerde talenten en professionals om ons heen waarmee we nu voor een breed scala aan opdrachtgevers de meest uitdagende projecten van kop tot staart hebben gerealiseerd of bestaande projecten naar een hoger plan hebben mogen tillen.

 

Wat zul je gaan doen

Als 'artist handling stagiaire' zul je je actief gaan bezighouden met het verzorgen van de artist handling voor onze eigen evenementen. Dit betekend dat je betrokken bent bij alle processen rondom het boeken van artiesten en sprekers, de advancing en de on site coördinatie van de uitvoer. Zo ben je bij een hoop processen betrokken die allemaal draaien om de verzorging van de artiesten en sprekers van onze events. We werken met zowel nationale als internationale acts waardoor je ook met 'travel' en hospitality aan de gang gaat. Denk aan het boeken van vluchten en hotels voor onze buitenlandse gasten. Zij moeten op hun beurt van A naar B gebracht worden door... je raadt het al, onze eigen drivers. Ook bij dit proces zal je betrokken zijn. Kortom, een specifieke maar toch brede functie!

Plannen

Afspraken maken

Processen bewaken

Budgetteren

hoe ziet je team er uit...

Bij Phatcamp zitten we met 3 man op kantoor, jij zal zelf nummer 4 worden. We zijn een klein en relatief jong bedrijf en doen dus heel veel zaken zelf. Dit betekend dat je in een klein team werkt en veel meekrijgt van de dagelijkse werkzaamheden en uitdagingen van het bedrijf. Binnen Phatcamp werken we met gecombineerde rollen: Sales & marketing, strategie & initiatieven en operationeel. Jij zal voornamelijk samenwerken met Timo aan het operationele gedeelte van onze werkzaamheden.

Stage begeleider

Timo Francke (26) - Artist handling Phatcamp events

Hi! Ik ben Timo Francke, 26 jaar oud en naast operational manager, mede-oprichter van Phatcamp. Binnen het bedrijf houd ik me volledig bezig met het uitvoerende deel van ons agency. Denk hierbij aan het beheren van onze poel, het verwerken van aanvragen en eigenlijk alles wat personeelszaken te maken heeft. 

Wat doe je graag in het weekend?

Ik vindt het heerlijk om lekker samen met mijn vriendin of met vrienden op pad te gaan, lekker te eten en drinken en af en toe een dansje te wagen in club of festival!

Je voorganger

Tony Roodenburg Boakye (27) - Uber Stagiair

Stagelopen bij Phatcamp was te gek! Zeker omdat het mijn eigen bedrijf is. Dat klinkt gek he? Dat is het ook. We hebben bij Phatcamp namelijk nog nooit een stagiaire gehad maar aangezien ik altijd koffie ga halen, bij deze. Maar even alle gekheid op een stokje, lijkt ons natuurlijk erg leuk als we ons team kunnen uitbreiden met een flexibel multitalent. Ben jij dat of ken je iemand? Laat even weten joh, gezellig!

Het leukste:

Het leukste aan mijn stage bij Phatcamp was ongetwijfelt mijn stagebegeleider Timo. Wat een knaller is dat zeg! Timo, als je dit leest, je bent een kanjer.

De grootste uitdaging:

De grootste uitdaging was ongetwijfeld de dag doorkomen zonder ruzie met Luuk te krijgen, wat een heethoofd is dat zeg! Grapje, valt best mee.

De beste les:

De beste les die ik bij Phatcamp heb geleerd is dat 'zakelijke' empathie een van de belangrijkste eigenschappen is voor een ieder die bezig is met sales en onderhandelingen.

Advies aan opvolger:

Het beste advies dat ik mijn opvolger kan geven is: zet je horloge gelijk aan die van Tony. Dan kan je elke ochtend oprecht een aantal minuten langer in bed blijven liggen zonder 'te laat' te komen.

BE IN THE KNOW

Phatcamp 

Nassaukade 155

1053LK Amsterdam

The Netherlands

  • Facebook
  • Instagram
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Spotify Icon