top of page

Phatcamp's

STAGE

BEMIDDELING VOOR BEDRIJVEN

Read More

ELEMENTS_RIGHT.png
ELEMENTS_LEFT_2.png
Anker 1

Voor veel organisaties zijn goeie stagiaires onmisbaar in het team. Jonge, leergierige jongens en meiden die mee komen werken in het bedrijf. Doorgaans, is het natuurlijk erg leuk is om op deze manier met de nieuwe generatie te werken en hen wat bij te brengen. Echter is het vinden van de juiste stagiaires vaak nog wel een tijdrovend proces. Middels het plaatsen van een vacature of bericht op social media stromen er berichten en reacties binnen maar het doorspitten en selecteren is vaak nog best wel wat werk. Dit moet je dan in je kostbare tijd gaan doen, terwijl je het al druk genoeg hebt. Bij Phatcamp hebben we een bestand van studenten die stage willen lopen dat constant in beweging is. Omdat we een hoop van hen al kennen en weten waar ze met hun carrière heen willen, zijn we in staat om ze snel en doeltreffend aan de juiste stage te koppelen. Dat scheelt een hoop werk voor hen, maar natuurlijk ook voor de bedrijven die stagiaires zoeken. Daarom zijn we gestart met de 'internship recruitment'. We willen het makkelijker en leuker maken voor bedrijven om geschikte stagiaires te vinden. Hieronder een aantal van de grootste voordelen op een rijtje.

hersonnnuhhh.png

Het scheelt tijd 

Wat meer tijd zouden we eigenlijk allemaal wel lekker vinden. De agenda zit altijd nèt iets te vol en juist daarom nemen we een aantal belangrijke stappen uit het 'stagiaires werven' uit handen.

x.png
x.png
x.png

We maken de vacature op en sturen deze naar kandidaten waarvan we al weten dat ze een dergelijke stage zoeken

We verzamelen alle reacties op de vacature en maken een voorselectie die we vervolgens voorleggen

Gesprekken met mogelijke kandidaten plannen we op 1 dag voor een efficiënte maar doelgerichte match

Anker 2
klok.png
Anker 3

No cure, no pay

Betalen voor niks slaat natuurlijk nergens op. Dat hoeft ook niet. We zijn er uiteraard van overtuigd dat we de juiste stagiaire gaan vinden maar mocht dat nou niet lukken, dan hoef je er ook niet voor te betalen. Wel zo eerlijk vinden wij. 

0,,,.png
0,,,.png
0,,,.png

€250 per succesvolle match

We werken altijd op no cure no pay basis. Je hoeft dus alleen te betalen als er via ons een geschikte stagiair aangenomen wordt

Hiermee betaal je voor tractie in plaats van bereik. je betaald daarmee voor resultaat

ELEMENTS_LEFT.png
€.png
Anker 4

Service gericht

We vinden het ontzettend belangrijk en leuk om middels deze weg een positieve impact te hebben op de carriere ontwikkeling van de nieuwe generatie. Daarom willen we alle stagiaires de mogelijkheid bieden om naast hun stage ook nog via andere van onze wegen te bouwen aan hun toekomst.

+.png
+.png
+.png

De stagiaires kunnen aanvullend praktijk ervaring op doen via projecten van ons agency

Ook krijgen ze korting om deel te nemen aan onze bootcamps en andere trainingen

We hebben een goed contact met alle hoge scholen voor een vlotte samenwerking

rechtinjester.png

Dat klinkt goed!

Klinkt dit allemaal goed? Dan gaan we natuurlijk graag aan de slag! Elke stage is anders en daarom vinden wij het belangrijk dat er een heldere en duidelijke vacature komt die naar de potentiële stagiaires kan. Daar hebben we een prachtig mooie template voor die we in samenspraak invullen. Via onderstaande knop 'vacature' is deze terug te vinden. Ben je nog op zoek naar een stagiaire of heb je nog vragen over onze service en approach, dan horen wij het natuurlijk graag. Geef ons een belletje, stuur een mail of desnoods een postduif. Wij horen het graag!

bottom of page