ELEMENTS_RIGHT.png

Phatcamp's

STAGE

BEMIDDELING

Read More

 

Het lopen van een stage vormt een belangrijk onderdeel van elke MBO en HBO opleiding. Het is een leerzame en leuke manier voor studenten om op een hele directe wijze in het werkveld actief te kunnen zijn en dus ervaring op te doen. Vaak is het voor studenten ook dé manier om een eigen weg in te slaan. Eindelijk kunnen je ervaren hoe het is om bij dat ene bedrijf te werken en meer te leren over die functie die jou zo tof lijkt. Kortom, een hele leuke periode dus.

 

Helaas is het regelen van een stage vaak een minder leuk deel van dit geheel. Het proces duurt vaak lang en met de juiste mensen in contact komen is makkelijker gezegd dan gedaan. Want waar begin je? Hoe kom je in contact met dat leuke bedrijf? Wie kan je mailen en wat moet je dan opsturen? Dit is allemaal nog niet zo simpel. Wij helpen studenten dan ook maar al te graag bij het beantwoorden van deze vragen en het vinden van een toffe stage!

Hoe gaat dat nou in z'n werk? Het werkt heel simpel. Wij zoeken voor een brede diversiteit aan partners binnen de entertainment industrie naar geschikte kandidaten voor de stages die ze aanbieden. Als student schrijf je je in via onderstaande button waarna wij contact met je opnemen om te checken wat je graag zou doen. Aan de hand van die informatie linken we je aan de best passende stage die we beschikbaar hebben. Ben jij dus nog op zoek naar een toffe stageplek? Schrijf je dan snel in!

elements_Tubes_yellow.png
Posts are coming soon
Stay tuned...

STAGE

VINDEN

Ben jij nog op zoek naar een stage voor aankomende of volgende periode? Check dan snel alle vacatures!

VACATURE INDIENEN

Zijn jullie als bedrijf op regelmatige basis op zoek naar gemotiveerde en kundige stagiaires? Wij gaan maar al te graag op zoek naar de juiste kandidaat.