#WhatsNext? - Maart

Inmiddels is Maart alweer een weekje oud, tijd dus voor een nieuwe #WhatsNext! Ook deze maand vinden er namelijk genoeg evenementen plaats waarmee je jouw netwerk-, persoonlijk leiderschaps- en professionele skills kunt ontwikkelen. Pak je agenda er dus maar snel bij en kijk of er iets tussen zit wat voor jou het bezoeken waard is!


Geschreven door Maikel Hendriks:


WorldTalks Amsterdam / Time Better Spent - 12 maart (Internationaal Theater Amsterdam

Op 12 maart organiseert Pakhuis de Zwijger in samenwerking met ITA een talkshow waarin ze het gaan hebben over onze afhankelijkheid van "screentime". Daarnaast bespreken ze hoe tech bedrijven jou hier zo afhanelijk mogelijk van proberen te maken en hoe je jezelf hier tegen kunt wapenen. Tickets voor dit evenement zijn te koop via deze link!

PechaKucha × Spaces — Edition VI - 14 maart – 9 januari (Spaces Heeregracht, Amsterdam)

Op 14 maart organiseert Spaces en Pechakucha Amsterdam een intieme Pechakucha avond vol van inspiratie, kunst en design door verschillende sprekers in het vakgebied. Tickets voor dit evenement zijn hier te koop!


WerkgelukBoost – 14 maart (Simplyhappyatwork Amsterdam)

Wil je je eigen werkgeluk vergroten? Meer inzicht in je talenten en kwaliteiten? Inzicht in wat jij werkelijk wilt en kan? Dan is deze middag echt iets voor jou! Lees meer hierover via deze link!


De Nationale Carrièrebeurs – 20 maart & 21 maart (RAI Amsterdam)

Op 20/21 maart vindt de De Nationale Carrierebeurs plaats in RAI Amsterdam. Deze beurs is hèt carrière evenement voor studenten, starters/ young-professionals en de beste werkgevers. Het bemachtigen van een ticket kan via deze link!


Masterclass Workflow Groningen – 28 maart (The Student Hotel, Groningen)

We sluiten af met een masterclass waarin thema's worden behandeld als: de verbetering van de workflow en hoe je jouw creativiteit kunt optimaliseren. Daarnaast zit dit event boordevol tips and tricks om je learnings direct toe te passen in je dagelijkse leven. Lijkt jouw dit wat, check dan hier het evenement!


--


Dat was hem weer voor deze maand! Hopelijk ben je geïnspireerd en lopen we je tegen het lijf bij één van bovenstaande evenementen.


Ben jij zelf een event tegengekomen waarvan jij denkt dat deze heel goed in bovenstaand rijtje past? Tip ons dan. Dan nemen wij hem mee in de volgende #WhatsNext!

22 views0 comments

Recent Posts

See All