top of page

NEW MEMBER ALERT: Joël Dreesde


Vlak voor de grote ADE-storm was daar plots onze nieuwe tijdelijke collega Joël Dreesde. Voor ons is Joël binnen de kortste keren een vertrouwd gezicht geworden. Hij stelt zich echter via deze weg ook graag nog even aan jullie voor!


Joël! Wat fijn dat je er bent! Kun je iets meer vertellen over jezelf?

Ik ben Joël Dreesde, 26 jaar oud en woonachtig in Amsterdam. Op dit moment studeer ik Arts & Economics aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht waar ik, zeer kort samengevat, leer welke manieren er allemaal zijn om inkomsten te genereren uit kunst.

Ik wist al vrij vroeg dat ik werkzaam wilde zijn binnen de entertainmentindustrie. Ik maak zelf al ruim 14 jaar muziek en tijdens de muziekopleiding die ik voorheen volgde kwam ik er al snel achter dat ik heel veel energie haalde uit het connecten en begeleiden van talenten in een creatief proces.


Vanuit hier heb ik voor mezelf vrij lang voor ogen gehad dat ik als A&R werkzaam wilde zijn.

Gedurende mijn tijd aan de HKU ben ik er echter steeds meer achter gekomen dat mijn drive niet zozeer afhankelijk is van het creatieve proces. Ik vind het in essentie het allerleukst om de juiste connecties te leggen om zo mensen of partijen verder te helpen.

Precies dit spreekt me dan ook heel erg aan in de filosofie en werkwijze van Phatcamp!


Van wanneer tot wanneer loop je stage?

Ik ben in oktober begonnen en zal tot eind januari onderdeel uitmaken van het team. Ik hoop echter nu al dat ik daarna betrokken kan blijven als zzp-er.


Wat zou je graag willen leren tijdens je periode bij Phatcamp?

Zoals ik eerder al zei lijkt het me super tof om binnen de event en entertainment industrie aan de slag te gaan. Ik zie Phatcamp daarom ook als een mooie plek om me te ontwikkelen en profileren als professional. Door hier binnen een gestructureerde omgeving relevante skills bij te schaven en te leren hoe ik moet inspelen op bepaalde trends binnen de markt hoop ik na mijn stage klaar te zijn om op eigen benen te staan!


Als je wat groter droomt, wat zou je dan willen bereiken in je carrière?

Naast de ontwikkeling die ik wil doormaken binnen deze industrie blijft ook muziek mijn passie. Het lijkt me dan ook vet om niet alleen naam te maken als event manager maar daarnaast ook iets met artiesten te doen.

Het zij als A&R, artiesten manager of misschien zelfs wel door als co-writer mee te schrijven aan nummers voor artiesten. Dan kan ik ook mijn creatieve geest lekker laten gaan!


Waar kijk je het meest naar uit tijdens je stage?

Ik kijk er heel erg naar uit om mee te draaien in een grote event productie. Het ontmoeten van de artiesten, werken met de Phatcampers en het komen op plekken waar je normaal gesproken als bezoeker nooit zou komen.


Waar mogen onze vrienden, partners, klanten en Phatcampers jou voor bellen?

Ik weet in mijn enthousiasme vaak mensen mee te krijgen en hou van denken in oplossingen. Loop je dus ergens tegen aan, schroom dan vooral niet om even contact met me op te nemen. Daarnaast heb ik van huis uit het motto “Maak haast als je tijd hebt, dan heb je tijd als je haast hebt.” meegekregen. Mocht je ergens hulp bij nodig hebben, stroop ik dan ook maar al te graag m’n mouwen op om je uit de brand te helpen.

Knoop verder gerust gewoon een praatje met me aan. Ik kijk er namelijk heel erg naar uit om jullie allemaal te ontmoeten en laat me graag door jullie inspireren!


Voor al je prangende vragen of voor een lief welkomstbericht kun je Joël bereiken via joel@phatcamp.nl!

274 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page