Phatcamp's

TOMORROW'S

TASTEMAKERS

Read More

Nog niet zo lang geleden begon je aan je studie waarvan je nu het eerste jaar inmiddels afgerond hebt. Gefeliciteerd! Je hebt je propedeuse binnen en nu kan je door. Tijd om steeds beter te ontdekken wat jij uiteindelijk gaat doen. Er is binnen je studie steeds meer ruimte voor specialisatie maar waar je vooral specialiseert is natuurlijk je stage(s). Dé plekken waar je specifiek beter kunt worden in iets dat je tof vindt. Maar wat voor stage moet dat worden? En waar? En hoe kom je daar terecht?

 

Tomorrow’s Tastemakers is een programma waarbij we als het ware het "jong oranje" van de industrie gidsen naar een zonnige toekomst, te beginnen bij een stage die helemaal bij ze past. Om een goede plek te vinden heb je eerst nog veel te leren. Over het vak maar ook over jezelf en het werken met andere professionals. Je vindt een goede plek wanneer je én de industrie kent én jezelf. Dan is het een logische optelsom. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. 

 

Wij geloven dat hoe eerder je je hier bewust van bent des te meer plezier je gaat hebben in je werk, studie en stage. Het is een misvatting dat je dit vooral lekker zelf moet gaan uitzoeken. Met z’n allen weten we meer dan alleen. Daarom gaan we dit gewoon samen doen. Voor dit traject gingen we in gesprek met onze partners. De partijen die in de champions League van de Nederlandse event branche opereren. Samen met hen brachten we in beeld waar de grootste groei kansen liggen voor tweede jaars studenten. Samen met hen ontwierpen we dit programma.

 

In een traject van 5 maanden met 10 meet ups duiken we samen in de industrie en jouw professionele identiteit. Elke meet up duiken we samen met een bevriende professional in een specifiek onderwerp en ontdekken we hoe dit een rol speelt of speelde binnen het werk van deze professional. We bouwen samen aan jouw persoonlijke én professionele ontwikkeling om uiteindelijk toe te werken naar de stage die echt bij jou past. We bieden dit traject kosteloos aan en iedereen kan zich aanmelden. Wat we wel verwachten is commitment. 100% commitment. We hebben we niet voor iedereen plek. Overtuig ons daarom en laat ons weten waarom ook jij in het jong oranje van de event industrie thuishoort!

BE THE FIRST TO KNOW EVERYTHING ABOUT IT...