top of page

TBD

|

TBD

Social Challenge - Scheepvaartmuseum

Samen met het Scheepvaartmuseum werken aan een diverser en inclusiever museum!

Registration is Closed
See other events

Time & Location

TBD

TBD

Guests

About the event

Het Scheepvaartmuseum is één van de meest toonaangevende musea in Nederland. In het museum kom je meer te weten over de rol die scheepvaart heeft gespeeld heeft in onze vaderlandse geschiedenis, de rol die het in het heden in neemt en welke rol scheepvaart in de toekomst zal gaan innemen.

Waar aan het verleden vrij weinig te veranderen is, gebeurt er vandaag de dag heel veel op maatschapelijk en technologisch gebied. Zaken die het wereldbeeld van vandaag de dag veranderen maar ook zeker impact hebben op de toekomst. En de toekomst.. Dat zijn jullie!

Het scheepsvaartmuseum heeft ons daarom gevraagd of we samen met jullie willen nadenken over hoe het museum er in de toekomst uit moet zien! In deze social challenge krijgen jullie als deelnemers de unieke kans om mee na te denken over het verhaal, het programma en de look van het museum. Samen denken we na over de manier waarop  het museum jou en je omgeving het meest aan zal spreken. Denk bijvoorbeeld aan de verhalen die er verteld worden, de evenementen die georganiseerd worden en de herinrichting en bestemming van het bekende VOC schip.

Share this event

bottom of page