Time is TBD | Location is TBD

Social Challenge - Nederland Schoon

Aan ons om te komen met een plan waarmee we jongeren enthousiast en geactiveerd krijgen voor deze organisatie en ze daarnaast activeren om deel te nemen aan acties als de Landelijke opschoondag (maart 2021).
Registration is Closed

Tijd en locatie

Time is TBD
Location is TBD

Over het evenement

Zeg je duurzaamheid, zeg je Nederland Schoon. Sinds jaar en dag is deze organisatie één van Nederlands bekendste voorvechter voor een schoner en circulair Nederland. Jaarlijks genereren ze met de herkenbare vuilnisbakken en acties als "Supporter van Schoon" en de landelijke opschoondag heel veel aandacht voor het thema duurzaamheid. Daarnaast is Nederland Schoon zeer actief op het Basis en Voortgezet onderwijs om de jeugd al in een zeer vroeg stadium bewust te maken over de rol die zij kunnen spelen in het schoner krijgen van ons land.

Er is echter één pijnpunt waar ze onze hulp voor hebben ingeschakeld. Het is voor deze organisatie lastig gebleken om vervolgens jongeren tussen 15 en 20 jaar oud betrokken te houden en te enthousiasmeren voor de activiteiten van Nederland Schoon. Aan ons om te komen met een plan waarmee we de jongeren weer enthousiast en geactiveerd krijgen voor de organisatie en ze zelfs zo ver krijgen om deel te nemen aan acties als de landelijke opschoondag (maart 2021).

Deel dit evenement