top of page

di 03 mei

|

The Student Hotel Amsterdam City

Social Challenge: Kumasi

Tijdens de Social Challenges gaan we langs bij echte impactmakers om een kijkje te nemen in de keuken bij deze inspirerende bedrijven.

Registration is closed
See other events
Social Challenge: Kumasi
Social Challenge: Kumasi

Time & Location

03 mei 2022, 17:00 – 19:30

The Student Hotel Amsterdam City, Wibautstraat 129, 1091 GL Amsterdam, Nederland

Guests

About the event

Tijdens de Social challenges gaan we langs bij echte impactmakers om een kijkje te nemen in de keuken bij deze inspirerende bedrijven. We leren hun verhaal, bedenken hoe we een steentje bij kunnen dragen aan de gemeenschappelijke visie om een mooiere en leefbare planeet na te streven en buigen ons samen met onze hostsbedrijven over een sociaal vraagstuk waar deze bedrijven mee worstelen en waar jullie met jullie frisse blik misschien wel een super toffe oplossing voor kunnen bedenken.

De frisdranken van Kumasi smaken niet alleen super lekker maar zijn ook nog eens van levensbelang. Althans niet zozeer voor ons maar voor een grote groep cacaoboeren in Ghana.

Wat ze precies voor deze boeren doen? Daar vertelt mede-eigenaar Rogier je meer over tijdens deze Social Challenge. Het drankje ligt sinds kort in o.a. de Albert Heijn maar is zowel qua smaken als qua missie nog relatief onbekend . Genoeg werk aan de winkel dus om deze impactmakers en hun boodschap onder de aandacht te brengen bij het grote publiek en precies over dat vraagstuk gaan wij samen nadenken!

Share this event

bottom of page