top of page

TBD

|

TBD

Social Challenge - Evian Water

Samen met Evian werken aan hun duurzaamheidsprogramma!

Registration is Closed
See other events

Time & Location

TBD

TBD

About the event

Je hebt ongetwijfeld wel eens gehoord van de plastic soep en dagelijks komen er nieuwe initiatieven bij om deze vorm van milieuvervuiling tegen te gaan. Belangrijk omdat wij onze natuurlijke bronnen langzaam maar zeker uitputten. Ook grote bedrijven zijn steeds meer bezig met hoe ze hun steentje kunnen bijdragen aan het duurzamer omgaan met onze natuurlijke bronnen en het tegengaan van de plasticsoep. 

Evian doet dit bijvoorbeeld door veel van hun water in glazen flessen te verkopen in plaats van in plastic. Ze hebben daarnaast echter nog een missie die bijdraagt aan deze vorm van verduurzamen. In 2025 willen ze namelijk voor alle producten die nog wel in plastic worden verpakt gebruik maken van het zogenaamde R-pet. wat staat voor gerecyceld plastic. Dit proces is echter voor veel mensen onzichtbaar en die zien Evian nog steeds als een grote vervuiler. 

De vraag vanuit Evian is dan ook hoe ze dit verhaal zo effectief mogelijk kunnen vertellen maar ook hoe ze de consument betrokken kunnen krijgen in het realiseren van deze missie.  Op die manier werken ze namelijk niet alleen aan hun eigen circulaire systeem maar dragen ze bij aan een oplossing die groter is dan dan enkel hun eigen merk en producten.

Share this event

bottom of page