top of page

do 21 apr

|

Amsterdam

Social Challenge: Buutvrij for Life

Tijdens de Social Challenges gaan we langs bij echte impactmakers om een kijkje te nemen in de keuken bij deze inspirerende bedrijven.

Registration is closed
See other events
Social Challenge: Buutvrij for Life
Social Challenge: Buutvrij for Life

Time & Location

21 apr 2022, 17:00 – 19:30

Amsterdam, Weesperzijde 98HS, 1091 EL Amsterdam, Nederland

Guests

About the event

Tijdens de Social Challenges gaan we langs bij echte impactmakers om een kijkje te nemen in de keuken bij deze inspirerende bedrijven. We leren hun verhaal, bedenken hoe we een steentje bij kunnen dragen aan de gemeenschappelijke visie om een mooiere en leefbare planeet na te streven en buigen ons samen met onze hostsbedrijven over een sociaal vraagstuk waar deze bedrijven mee worstelen en waar jullie met jullie frisse blik misschien wel een super toffe oplossing voor kunnen bedenken.

Hoewel ze bij Buutvrij for Life uitstekend weten hoe ze moeten feesten (Google de "Miele Powerwash" en "Oud en Opnieuw" maar) is het niet aleen maar jokes & fun bij dit creatieve bureau. In de afgelopen jaren ontwikkelden ze impactvolle campagnes voor Omroep Zwart, Ikea en Artsen zonder Grenzen. Tijdens deze social challenge ontleden we met eigenaar Reuben Alexander meerdere cases en denken we samen na over een gloednieuwe Buutvrij campagne.

Share this event

bottom of page