top of page

vr 12 jul

|

Phatcamp

Phatfriday w/ Xander Kotvis (Co-Founder Revolution Foundation)

Op 12-07 sluiten de week af met Xander Kotvis. Xander is Co-founder van de Revolution foundation. Met deze stichting is hij voorloper in de ontwikkeling van duurzame en circulaire systemen voor de festival en evenementen industrie.

Registration is Closed
See other events
Phatfriday w/ Xander Kotvis (Co-Founder Revolution Foundation)
Phatfriday w/ Xander Kotvis (Co-Founder Revolution Foundation)

Time & Location

12 jul 2019, 17:00

Phatcamp, Nassaukade 155, Amsterdam, Nederland

Guests

About the event

Iedere vrijdag = Phatfriday!

Phatfriday is onze wekelijkse meet-up met professionals/ partijen waarvan wij vinden dat ze smaakmakers zijn binnen de creatieve industrie. Onder het genot van een lekker drankje delen deze pro's hun verhaal en gaan ze in gesprek met een ieder die hier nieuwsgierig naar is. Ideaal dus om op een laagdrempelige manier in contact te komen met inspirerende professionals uit jouw toekomstige werkveld..

Het beste van alles? Het is helemaal gratis!

Op 12-07 sluiten de week af met Xander Kotvis. Xander is Co-founder van de Revolution foundation. Met deze stichting is hij voorloper in de ontwikkeling van duurzame en circulaire systemen voor de festival en evenementen industrie. Een mooi voorbeeld en belangrijk project hierin is DGTL festival waar ze dit al enkele jaren op een hele toffe manier realiseren. Naast dat de activiteiten van de stichting heel vet zijn, vinden we het ook heel inspirerend om te zien hoe Xander voor zichzelf een manier heeft gevonden om de wereld een iets mooiere plek te maken. Tijdens Phatfriday gaan we met hem in gesprek over zijn persoonlijke missie, welke professionele tussenstappen hij heeft gezet alvorens hij dit kon gaan doen en geeft hij ons inzicht in zijn dagelijkse werkzaamheden.

Oh.. en ook niet geheel onbelangrijk, we proosten samen op het weekend!

Verdere gasten deze maand zijn Emily Denissen (PR manager bij The Media Nanny) op 05-07, Joost Aartsen (eigenaar van o.a. Tosti Creative en Daghap) op 19-07 en Gijs van Willigen (Art Director bij WINK) OP 26-07

RSVP'en doe je via de rode registratieknop!

Share this event

bottom of page